Mladé snažilky srpen 2013

Kaca720
30.8.13 15:26

Mladé snažilky srpen 2013

Ahoj nedá mi to a musím založit tuto,,skupinu,, :-)
Tenhle měsíc jsme začali a nevyšlo to:-(
Kdo je na tom stejně?
Psychická podpora

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
30.8.13 16:07

@Kaca720 Ahoooj,já jsem na tom úplně stejně jako ty… Test bohužeeel, negativní… :zed: :zed: Takže žádný stres.. :-) A kolik ti je, zda se můžu zeptat, když píšeš „mladé“ snažilky :D Jak dlouho už se snažíš a je to tvé první těhu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca720
30.8.13 16:16

@kájííí Ahoj:-) Ráno jsem to ořvala, a mrzí mě to už jsem se viděla s břichem…
Je mi 20 a začali jsme ted :-) a když tady vidím jak se holky snaží měsíce…no nevím nevím..co ty

• Citovat
  • Upravit
Lena232
30.8.13 16:21

Snažím se už od minulého roku

Ahoj, no nevím zda mohu podpořit: první měsíc snažení je moc brzo očekávat výsledky u někoho se to stane ale u vícero žen přijde to déle.

Mě je 20 a neberu antikoncepci už od listopadu 2012. A nikdy jsem ji nebrala déle jak 6měsíců.:,( Stále nic, už mě nebaví babské rady, čajíčky, úprava jídelníčku, vitamíny, lékařské kontroly, měření teploty, hlídání ovulace a braní Utrogestanu. :x Já jsem zdravá u přitele nevím, ale je mladý, jen o pár let starší než já. Ale kdo ví proč. :think:
Teď mě čeká maturita :zed: tak snad přijdu na jiné myšlenky. Po cca roce to spíš berem jako přírodní antikoncepci než snažení.

• Citovat
  • Upravit
3109
30.8.13 16:21

Ahooj holky muzu se přidat mezi vás :)? Je mi taky 20 ale snažíme se uz od prosince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena232
30.8.13 16:33

@Šáárinečka Také se nedaří. A jak to zvládáš? Mě to omezuje ve spoustu věcech a jak stále nic, tak se bojím každé další MS.

• Citovat
  • Upravit
Kaca720
30.8.13 16:36

Podle mě dělá hodně psychika, moje kamarádka už dvakrát otěhotněla a ani jednou to neplánovala. A to jim prý ještě dvakrát prasknul kondom…přijde mi že otěhotně jen se o někoho otře a pak chodí na potraty tak kde je spravedlnost :-)
jinak jsem teda ráda že jsou tady taky holky mého věku :-)

• Citovat
  • Upravit
Kaca720
30.8.13 16:37

@Šáárinečka Ahoj :-) čím víc tím líp :-) my jsme teda teprve začali a už jsem z toho na prášky…

• Citovat
  • Upravit
285
30.8.13 16:44

@Kaca720 Doufám, že se ti to zadaří. Nechtěla bych abys zažila to co já. Prvních 6-7 měsíců je to nejhorší. Pak už se člověk začne upoutávat na jiné myšlenky, ale furt to bolí. :(

Jinak omlouvám se, že jsem se až teď přihlásila Aleana=Lena232.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca720
30.8.13 16:59

@Aleana To musí být hrozný…ani si to nedovedu představit…Koukám že teda budeš maturovat jo?
To já už mám díkybohu za sebou, a co děláš za školu jestli se můžu zeptat:-)

• Citovat
  • Upravit
3109
30.8.13 17:00

@Aleana Joo je to těžký a vím přesně o čem mluvíš kdyz říkáš, ze te to omezuje ve spoustě vecich. Člověk si nemůže nic naplánovat, protože některý věci tehu můžeš a některý nemůžeš :(
@Kaca720 tak držím palce at se co nejdriv zadari, protože po čase je to teprve na prášky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca720
30.8.13 17:03

@Šáárinečka já ted měla dva měsíce volno a spoustu času a vysloveneě jsem se nudila…v pondělí hurá učit dětičky tak nebudu mít tolik času

• Citovat
  • Upravit
1869
30.8.13 17:25

Ahoj holky, hlavu hore! :hug: Taky mi je 20, ale už jsem těhotná..s přítelem jsme tak nějak spolu spali bez kondomu asi 3/4 roku…někdy přerušovaně, někdy ne…a po 3/4 roce se zadařilo a čekáme holčičku :hug: :srdce: hlavně se na to neupoutávejte…jste mladé a máme ještě moře času..ale ono to příjde a anito nebudete čekat! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.8.13 17:29

Rady?

@Šáárinečka Nejsme těhotné ale musíme se omezovat jako bychom byli. Děs.
Nejhorší bylo že 2 kamarádky otěhotněly přibližně v prosinci 2012 a už vozí, představa že kdyby vše bylo v pořádku tak že by jsme teď spolu vozili mě tíží. :-O
Máš nějaké rady, zkušenosti za tu dobu co se snažíš.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.13 17:29

Děvčata mam dotaz, pri snazeni odepreli jste si absolutne alkohol a koureni nebo si dáte?? my máme dnes akci tak se mi tamzrovna dvakrat nechce sedet o suchu, co kdyby náhodou zejo? jak to mááte vy?? prosim dejte mi vedet jsem z toho spatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí