Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaca720 Ahoooj,já jsem na tom úplně stejně jako ty… Test bohužeeel, negativní…
Takže žádný stres..
A kolik ti je, zda se můžu zeptat, když píšeš „mladé“ snažilky
Jak dlouho už se snažíš a je to tvé první těhu? ![]()
@kájííí Ahoj:-) Ráno jsem to ořvala, a mrzí mě to už jsem se viděla s břichem…
Je mi 20 a začali jsme ted
a když tady vidím jak se holky snaží měsíce…no nevím nevím..co ty
Ahoj, no nevím zda mohu podpořit: první měsíc snažení je moc brzo očekávat výsledky u někoho se to stane ale u vícero žen přijde to déle.
Mě je 20 a neberu antikoncepci už od listopadu 2012. A nikdy jsem ji nebrala déle jak 6měsíců.:,( Stále nic, už mě nebaví babské rady, čajíčky, úprava jídelníčku, vitamíny, lékařské kontroly, měření teploty, hlídání ovulace a braní Utrogestanu.
Já jsem zdravá u přitele nevím, ale je mladý, jen o pár let starší než já. Ale kdo ví proč. ![]()
Teď mě čeká maturita
tak snad přijdu na jiné myšlenky. Po cca roce to spíš berem jako přírodní antikoncepci než snažení.
Ahooj holky muzu se přidat mezi vás
? Je mi taky 20 ale snažíme se uz od prosince ![]()
@Šáárinečka Také se nedaří. A jak to zvládáš? Mě to omezuje ve spoustu věcech a jak stále nic, tak se bojím každé další MS.
Podle mě dělá hodně psychika, moje kamarádka už dvakrát otěhotněla a ani jednou to neplánovala. A to jim prý ještě dvakrát prasknul kondom…přijde mi že otěhotně jen se o někoho otře a pak chodí na potraty tak kde je spravedlnost ![]()
jinak jsem teda ráda že jsou tady taky holky mého věku ![]()
@Šáárinečka Ahoj
čím víc tím líp
my jsme teda teprve začali a už jsem z toho na prášky…
@Kaca720 Doufám, že se ti to zadaří. Nechtěla bych abys zažila to co já. Prvních 6-7 měsíců je to nejhorší. Pak už se člověk začne upoutávat na jiné myšlenky, ale furt to bolí. ![]()
Jinak omlouvám se, že jsem se až teď přihlásila Aleana=Lena232.
@Aleana To musí být hrozný…ani si to nedovedu představit…Koukám že teda budeš maturovat jo?
To já už mám díkybohu za sebou, a co děláš za školu jestli se můžu zeptat:-)
@Aleana Joo je to těžký a vím přesně o čem mluvíš kdyz říkáš, ze te to omezuje ve spoustě vecich. Člověk si nemůže nic naplánovat, protože některý věci tehu můžeš a některý nemůžeš ![]()
@Kaca720 tak držím palce at se co nejdriv zadari, protože po čase je to teprve na prášky ![]()
@Šáárinečka já ted měla dva měsíce volno a spoustu času a vysloveneě jsem se nudila…v pondělí hurá učit dětičky tak nebudu mít tolik času
Ahoj holky, hlavu hore!
Taky mi je 20, ale už jsem těhotná..s přítelem jsme tak nějak spolu spali bez kondomu asi 3/4 roku…někdy přerušovaně, někdy ne…a po 3/4 roce se zadařilo a čekáme holčičku
hlavně se na to neupoutávejte…jste mladé a máme ještě moře času..ale ono to příjde a anito nebudete čekat! ![]()
@Šáárinečka Nejsme těhotné ale musíme se omezovat jako bychom byli. Děs.
Nejhorší bylo že 2 kamarádky otěhotněly přibližně v prosinci 2012 a už vozí, představa že kdyby vše bylo v pořádku tak že by jsme teď spolu vozili mě tíží. ![]()
Máš nějaké rady, zkušenosti za tu dobu co se snažíš.?
Děvčata mam dotaz, pri snazeni odepreli jste si absolutne alkohol a koureni nebo si dáte?? my máme dnes akci tak se mi tamzrovna dvakrat nechce sedet o suchu, co kdyby náhodou zejo? jak to mááte vy?? prosim dejte mi vedet jsem z toho spatná
Ahoj nedá mi to a musím založit tuto,,skupinu,,
Tenhle měsíc jsme začali a nevyšlo to:-(
Kdo je na tom stejně?
Psychická podpora