Lubrikační gel na oplodnění? Máte někdo zkušenost?

297
30.8.13 13:02

Lubrikační gel na oplodnění? Máte někdo zkušenost?

Ahoj holky, máte některá z Vás zkušenosti s tímto gelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
315
30.8.13 13:06

Já mám zkušenost s concecive plus gelem u nás nezabral :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
30.8.13 13:19

Ahoj, my kiupili PreSeed gel a druhy cyklus s nim jsem otehotnela a ted mam tri dny po porodu ;) jestli to ale bylo diky nemu, to nikdo nevi… predtim jsme meli ctyri cykly snazeni bez nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
30.8.13 13:51

@kájííí Ahoj použivala sem ho a k tomu i vitamíny Nosifol a zabralo to :lol: tedkon jsem v 6měsíci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
30.8.13 14:07

@kájííí Měli jsme Pre-seed a vyšlo to napodruhé :palec: kdoví, jestli díky němu, ale až budu chtít otěhotnět podruhé, jdu do něj zas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
30.8.13 14:10

Conceive plus mi zabral, třikrát jsem po něm otěhotněla na poprvé, mám takový počet pokusů za sebou proto, že potrácím. Předtím to vždycky pár měsíců trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
corvusen
30.8.13 14:14

Ahoj, my se 11 měsíců snažili bez jakéhokoliv zjišťování čehokoliv, až jsem se jeden měsíc rozhodla, zakoupila preseed, ovulacni a těhotenske testy a další menstruace uz nedorazila. Máme krásného syna. Druhé dítě jsme chtějí brzy, v synové 8 měsících jsem dostala první menstruaci, opět zakoupila ovu testy, ovšem ty byly tři měsíce stále negativní, což dodnes nechápu. Nicméně gel jsme používali dál a čtvrtá menstruace se uz opět nedostavila. Takže taky nevím, zda to u nás pomohlo či by to vyšlo i tak, ale byla jsem názoru, že pár stovek do toho investovat něm v podstatě nic tragického, kvůli čemu bych neměla na rohlíky. Za pokus ve stojí. tfuj tfuj tfuj

• Citovat
  • Upravit
4833
30.8.13 14:37

Ano, pouzivala jsem pre- seed v kombinaci s ovu testy a otehotnela jsme hned prvni mesic. Pak jsme se snazili o druhe a neslo to, objednala jsem pre-seed a prvni mesic pouzivani se zadarilo. Takze bych rekla, ze u nas 100%fungoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí