Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, máte některá z Vás zkušenosti s tímto gelem?
Ahoj, my kiupili PreSeed gel a druhy cyklus s nim jsem otehotnela a ted mam tri dny po porodu
jestli to ale bylo diky nemu, to nikdo nevi… predtim jsme meli ctyri cykly snazeni bez nej.
@kájííí Ahoj použivala sem ho a k tomu i vitamíny Nosifol a zabralo to
tedkon jsem v 6měsíci ![]()
@kájííí Měli jsme Pre-seed a vyšlo to napodruhé
kdoví, jestli díky němu, ale až budu chtít otěhotnět podruhé, jdu do něj zas ![]()
Conceive plus mi zabral, třikrát jsem po něm otěhotněla na poprvé, mám takový počet pokusů za sebou proto, že potrácím. Předtím to vždycky pár měsíců trvalo.
Ahoj, my se 11 měsíců snažili bez jakéhokoliv zjišťování čehokoliv, až jsem se jeden měsíc rozhodla, zakoupila preseed, ovulacni a těhotenske testy a další menstruace uz nedorazila. Máme krásného syna. Druhé dítě jsme chtějí brzy, v synové 8 měsících jsem dostala první menstruaci, opět zakoupila ovu testy, ovšem ty byly tři měsíce stále negativní, což dodnes nechápu. Nicméně gel jsme používali dál a čtvrtá menstruace se uz opět nedostavila. Takže taky nevím, zda to u nás pomohlo či by to vyšlo i tak, ale byla jsem názoru, že pár stovek do toho investovat něm v podstatě nic tragického, kvůli čemu bych neměla na rohlíky. Za pokus ve stojí. tfuj tfuj tfuj
Ano, pouzivala jsem pre- seed v kombinaci s ovu testy a otehotnela jsme hned prvni mesic. Pak jsme se snazili o druhe a neslo to, objednala jsem pre-seed a prvni mesic pouzivani se zadarilo. Takze bych rekla, ze u nas 100%fungoval.