Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky zakládám toto téma jelikož je těžké se připojit již k rozjetým tématům. Snažíme se o druhé miminko už asi 5 měsíců zatím bez výsledně a to si hlídám ovulaci
chtěla bych si poklábosit z maminkami z
podobnými či stejnými peoblemy tak šup sem
Ahoj, taky už plánujeme a pracujeme na druhém
zatím tedy bez hlídání ovulace a kyselinu listovou jím/nejím, jak si vzpomenu.
Ahojky, i my se snažíme, kyselin listovou jím také jak kdy, u prvního sem jí vůbec nejedla..synovi je pět, tak už by to chtělo sourozence..hodně štěstí všem
@Zuzlounek Ahoj vítám tě
tak neřekla bych uplně že hlídám tak jak se mi chce no kys. listovou nejím
měla bych začít ![]()
@lucypaja
Ahojky tak to už máš chlapa doma co
no jo tak at brzy všichni najdem čárečky ![]()
Jojo, i když v něm stále vidím to malé děťátko..Má jít prvně do školky, tak to budou boje, zatím se moc netěší..
@lucypaja To jo to mu ale závidím já bych do školky šla hned
taky se celkem těším až malej půjde do školky
dost zlobí třeba se tam zklidní ![]()
Já jsem také do školky chodila ráda, partner dokonce chodil i do jeslí..no je mu asi doma dobře..,když je sám tak je hodný, i když si samozřejmě také zazlobí, když je s někým více temperamentnějším tak se chytne každé lumpárny, v sobotu sme objednávali nábytek do jeho pokojíku a byl hodný, jezdil si autíčkem až se paní prodavačka divila, že je tak tichý..A i odpolko spí což jsem ráda:D
Ahoj můžu se přidat? My se snažíme 3 měsíce. Taky si hlídám ovu. Navíc mám PCO tak je to složitější, ale snad to klapne brzo, protože ni už slušně hrabe
Doma máme dvouletého cipíska. Tak všem držím palec ![]()
Holky tak jsem ráda že se tu tu rozjíždí
@lucypaja tak to máš hodného chlapečka jeje co já bych dala za to kdyby ten můj si jezdil v klidu autíčkem nás je slyšet až na hlavní silnici
ale ne to přeháním zas tak hrozné to není mám mazlíka
. @Zuzlounek také nevím co to je PCO
nám první vyšlo po 8 měsících ale zkončilo to špatně kvůli placentě porodem v 6 měsíci
a vlastně syn se podařil hned po porodu a je mu rok a půl začínám být nervozní že to nejde
v těhu my řekli něco že mám srdcovitou dělohu ale už zase v poho tak nevím když se to ale 2× povedlo musí to jít ![]()
Pajino..no zas se ten Váš klučík ve světě neztratí:D, náš je šílenej blázínek do aut a opravdu si s nima většinou vystačí, zas nestaví z kostek, puzzlíky, což je škoda, poněvadž ježdění s autama ho teda zas tolik nerozvinou, umí veškeré značky aut, tak bude třeba děti i paní učitelku v mš poučovat..K prvnímu synovi sme přišli ani nevíme jak..teda kdy, takže žádné nervičky zda jsem či nejsem těhotná, za to nyní si to asi „užívám“ a už aby to bylo. Však se snad všechny dočkáme, chce to čas..
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Máme 19 m holčičku, vysadila jsem HA a jedeme první cyklus
První nám trvalo 9 měsíců, tak druhé tu bude snad mnohem dřív ![]()