Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veru82 Soucítím s tebou. Než jsem poprvé otěhotněla, měla jsem cyklus i 54 dní..šílený…to je pak čekání na miminko šílený
..snad se to teď nebude opakovat
Ahoj @ajleenka
děkuju za vysvětlení a budu držet palce, at za měsíc můžeš kupovat TT
a vítam nové holky, dlouhý cyklus nemám, akorát mám po porodu lehce nepravidelný a kratší ( 28,27, 25..) tak uvidíme kdy to přijde příští týden
jinak všem přeju pěkný víkend ![]()
@BealyAM taky ještě kojím… a nemyslím že je to až taková komplikace, vždyt x mamin tak otěhotnělo a pak třeba kojí obě děti- to teda v plánu nemám ![]()
@Zuzlounek No mě se tam strašně líbilo bydlení fakt!! A celkem i pro děti to bylo lepší rodila jsem tam a paráda no tak uvidíme co bude dál tady hrůza ta Čr! ![]()
@verrru jasně, ze jich je plno, ale trochu mi to rozhazuje cyklus, poslední byl 9.6. - 14.8.. To se pak blbe plánuje poceti
Naštěstí ted to celkem jelo, ovulaci jsem měla nejspíš v neděli, podle ovulacniho test a teploty, tak uvidím co z toho bude.
Ahoj holky, po delší obnovuji diskuzi, jak se daří testování?
Ahojky, no já byla opravdu od 18.8. těhotná:D, no ale lékař měl dovolenou a na první kontrolu sem se dostala až 30.9. to že mám pozitivní test sem zjistila 15.9…chtěla sem napsat až po kontrole..no ale na ní bohužel zjistili nefukční srdíčko, tak sem 1.10. šla na revizi, pak šestinedělí, fyzicky sem se cítila dobře, psychika byla a ještě je horší, ale zlepšuje se to, i když nezapomenu nikdy!! V pondělí sem dostala první ms po revizi, po skončení mám přjít na kontrolu a doufám, že se pak zas budem moci snažit, v nemocnici mi řekli, že když bude vše ok, tak nevidí důvod proč ne, tak snad to můj lékař potvrdí!
Všem držím pěstičky, aby se těhu povedlo
@lucypaja to mě mrzí
já testovala dnes, viděla jsem slabého ducha, ale manžel prý ne…tak počkám, tak 2 dny a otestuji znovu ![]()
Zuzlounek-děkuji moc..
Jééé tak to by bylo super, tak ať je čárka zřetelnější a máš teď mít nějak ms nebo už se opozdila? Já testovlala 13 dní po opoždění