Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na IVF jsem byla 2× a pokaždé přišla MS ještě před testem a bylo vymalováno. Škoda, že si přiděláváš starosti, k těm všem co umělé oplodnění přináší, zbytečně brzkým testováním.
Já teď naposledy testovala tuším 12. den po ET a negativní. Další den jsem si koupila citlivější test, abych se ujistila, jelikož jsem to taky ořvala, no a jak to dopadlo můžeš vidět v metřiku. tak nezoufej, ještě není nic ztraceno, potvrdí nebo vyvrátí ti to stejně až krev.
Ahoj, já to znám dobře ty nervy a to nechutnéé, nekonečnéé čekání! Takže se Ti nedivím, ale opravdu si přidáváme stres.
U nás v Car jsme měly dělat test 14dní po transferu, některé holky tady měly už 6tý den pozitivní, ale taky 20den! Tak ještě počkej a udělej test tak jak máš a uvidíš. Někdy je 13den negativní a 14den už pozitivní
Tak držím moc palce a určitě dej vědět! ![]()
@Lette testovala jsem poprvé v den, kdy měla přijít ms.. Nejedna to vydržela do doby, než jí bylo dovoleno, ty jsi ms dostala i přes ty hormony, které ms brzdí?
Mě řekli, že ji nedostanu, dokud nevysadím..
@veverka89 já jsem brečela celej den jak nějaká hysterka
![]()
potom jsem měla i orgasmus, nevím jak, ale byl po vzbuzení a že byl..
Tak jsem měla strach, že dostanu ty pověstný křeče, že začnu krvácet.. No už je to přes 24 hodin a jsem naprosto v pohodě.
I tak nějak jsem se vnitřně uklidnila, břicho mě sice popichuje ale pořád stejně.
Tak uvidíme, jak se říká, neovlivním to. Jo a test jsem měla nejcitlivější - 10tku..
@Světlušška 14 den jsem zítra, ale test mám až na utery, to nechápu.. no asi tomu chtěli chvíli dát, aby to v té moči vůbec bylo, zítra test zkusím a uvidíme, už se alespoň nebudu hroutit z negativu, když s ním počítám.
Vědět určitě dám.
Já jsem testovala 12-tý den po ET a byla tam už dálnice. Ale to bylo asi tím, že jsem čekala dvojčata
.
Nezoufej, nic není ztraceno, držím moc moc pěsti
. A cítím s Tebou, taky jsem si tím prošla ( 4×IVF + 3×KET ).
@Cipisek79 jéé tak to nezávidím, ale už jsi šťastná koukám, já chtěla taky dvě.. ale bohužel zbylo jen jedno
snad to bude naše celoživotní štěstíčko ![]()
bylo by to moc pěkný, kdyby nám to vyšlo na poprvé. Myslíš že bych „to“ dostala i přes ty hormony, který to vlastně brzdí?? kdyby to nemělo vyjít??
Já nevím, na obličeji mám tolik jebáků, že tolik jsem jich neměla opravdu ani ve 13ti..
břicho bolí, včera jsem měla termín ms, byla jsem si 100% jistá, že ji dostanu, no a už je to druhý den a nic, prsa mě přestala bolet tak moc.. už jen tak nepatrně, nesleduju se - snažili jsme se dva roky, takže ono nějaký sledování už jsem vzdala dávno.
Ale tohle se ukazuje „samo“ ![]()
Já jsem to při každém neúspěchu dostala prášky neprášky
. Žádné příznaky jsem nikdy nepozorovala, ani při tom posledním cyklu, kdy se zadařilo. To mi jen bylo tak slabo, že jsem nemohla ani dolézt z práce domů a díky tomu jsem si udělala test dřív. A bylo to tam
. Ale mohlo to být klidně vedrem, které tenkrát bylo. Jak říkám, žádné příznaky a to jsem se furt pozorovala, páč tomu se člověk neubrání.
Mimochodem, my jsme na děti čekali 11 let, tak držím pěsti, ať se vám zadaří co nejdřív a nemáte takové trápení
!!!
@Cipisek79 11 let? to tě obdivuju..
Já jsem dneska 14 dc, test jasně negativní.
Ve středu si mám zajít na krev. ach jo ![]()
Zdravím Vás, tak já jsem si dělala test včera 11. den po et 5 denního embryjka a přišlo mi, že je tam maličký dušík, ale fakt mini, test byl lady max test 2v1 z tesca citl. 10, dnes jsem si dělala druhý ráno, ale není tam ani dušík, včera jsem měla silnou bolest v zádech, v břiše ne, ale dnes mě ani nepobolívají zase prsa, tak nevím…((((
@naděje123 píše:
Zdravím Vás, tak já jsem si dělala test včera 11. den po et 5 denního embryjka a přišlo mi, že je tam maličký dušík, ale fakt mini, test byl lady max test 2v1 z tesca citl. 10, dnes jsem si dělala druhý ráno, ale není tam ani dušík, včera jsem měla silnou bolest v zádech, v břiše ne, ale dnes mě ani nepobolívají zase prsa, tak nevím…((((
Ahoj mužu se zeptat jak to dopadlo?
Dobry den,dnes jsem 11 den po et.bohuzel testy dělám si je již od 8 dne,protože se mi zdálo ze tam něco vidím.test je od značky mamatest.mohu počítat z pozitivním výsledkem?a nebo se připravit na zklamání?dekuji
@Anonymní píše:
Dobry den,dnes jsem 11 den po et.bohuzel testy dělám si je již od 8 dne,protože se mi zdálo ze tam něco vidím.test je od značky mamatest.mohu počítat z pozitivním výsledkem?a nebo se připravit na zklamání?dekuji
sice hůř vidím, ale mám pocit, že tam duch je!
Holky, poraďte prosim.
Jsem 13 den po et, bez PK.
Píchá mě v podbřišku, prsa přestala bolet.
Včera jsem měla test negativní, testovat podle car mám 27. srpna.
Dneska mě příšerně bolí hlava, a chutě nepovolily a nálady taky ne, beru klasiku - estrofem+agolutin.
Negativní test jsem ořvala, ikdyž bylo ještě brzo, myslíte, že to nemuselo ještě nic znamenat? Prý si mám počkat na krev, že to test někdy neukáže ani v datum testování..
Máte zkušenosti, některá?