13 den po et

Anonymní
24.8.13 17:16

13 den po et

Holky, poraďte prosim.
Jsem 13 den po et, bez PK.
Píchá mě v podbřišku, prsa přestala bolet.
Včera jsem měla test negativní, testovat podle car mám 27. srpna.
Dneska mě příšerně bolí hlava, a chutě nepovolily a nálady taky ne, beru klasiku - estrofem+agolutin.
Negativní test jsem ořvala, ikdyž bylo ještě brzo, myslíte, že to nemuselo ještě nic znamenat? Prý si mám počkat na krev, že to test někdy neukáže ani v datum testování..
Máte zkušenosti, některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
24.8.13 18:41

Na IVF jsem byla 2× a pokaždé přišla MS ještě před testem a bylo vymalováno. Škoda, že si přiděláváš starosti, k těm všem co umělé oplodnění přináší, zbytečně brzkým testováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2287
24.8.13 19:37

Já teď naposledy testovala tuším 12. den po ET a negativní. Další den jsem si koupila citlivější test, abych se ujistila, jelikož jsem to taky ořvala, no a jak to dopadlo můžeš vidět v metřiku. tak nezoufej, ještě není nic ztraceno, potvrdí nebo vyvrátí ti to stejně až krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.13 19:43

Ahoj, já to znám dobře ty nervy a to nechutnéé, nekonečnéé čekání! Takže se Ti nedivím, ale opravdu si přidáváme stres.
U nás v Car jsme měly dělat test 14dní po transferu, některé holky tady měly už 6tý den pozitivní, ale taky 20den! Tak ještě počkej a udělej test tak jak máš a uvidíš. Někdy je 13den negativní a 14den už pozitivní
;) Tak držím moc palce a určitě dej vědět! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.13 20:56

@Lette testovala jsem poprvé v den, kdy měla přijít ms.. Nejedna to vydržela do doby, než jí bylo dovoleno, ty jsi ms dostala i přes ty hormony, které ms brzdí?
Mě řekli, že ji nedostanu, dokud nevysadím..
@veverka89 já jsem brečela celej den jak nějaká hysterka :roll: :lol:
potom jsem měla i orgasmus, nevím jak, ale byl po vzbuzení a že byl.. :oops: Tak jsem měla strach, že dostanu ty pověstný křeče, že začnu krvácet.. No už je to přes 24 hodin a jsem naprosto v pohodě.
I tak nějak jsem se vnitřně uklidnila, břicho mě sice popichuje ale pořád stejně.
Tak uvidíme, jak se říká, neovlivním to. Jo a test jsem měla nejcitlivější - 10tku..
@Světlušška 14 den jsem zítra, ale test mám až na utery, to nechápu.. no asi tomu chtěli chvíli dát, aby to v té moči vůbec bylo, zítra test zkusím a uvidíme, už se alespoň nebudu hroutit z negativu, když s ním počítám.
Vědět určitě dám.

• Citovat
  • Upravit
2415
24.8.13 21:12

Já jsem testovala 12-tý den po ET a byla tam už dálnice. Ale to bylo asi tím, že jsem čekala dvojčata :think: :mrgreen:.
Nezoufej, nic není ztraceno, držím moc moc pěsti :hug:. A cítím s Tebou, taky jsem si tím prošla ( 4×IVF + 3×KET ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.13 21:51

@Cipisek79 jéé tak to nezávidím, ale už jsi šťastná koukám, já chtěla taky dvě.. ale bohužel zbylo jen jedno :( snad to bude naše celoživotní štěstíčko :)
bylo by to moc pěkný, kdyby nám to vyšlo na poprvé. Myslíš že bych „to“ dostala i přes ty hormony, který to vlastně brzdí?? kdyby to nemělo vyjít??
Já nevím, na obličeji mám tolik jebáků, že tolik jsem jich neměla opravdu ani ve 13ti.. :mrgreen: břicho bolí, včera jsem měla termín ms, byla jsem si 100% jistá, že ji dostanu, no a už je to druhý den a nic, prsa mě přestala bolet tak moc.. už jen tak nepatrně, nesleduju se - snažili jsme se dva roky, takže ono nějaký sledování už jsem vzdala dávno.
Ale tohle se ukazuje „samo“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2415
24.8.13 22:04

Já jsem to při každém neúspěchu dostala prášky neprášky :think:. Žádné příznaky jsem nikdy nepozorovala, ani při tom posledním cyklu, kdy se zadařilo. To mi jen bylo tak slabo, že jsem nemohla ani dolézt z práce domů a díky tomu jsem si udělala test dřív. A bylo to tam :pankac:. Ale mohlo to být klidně vedrem, které tenkrát bylo. Jak říkám, žádné příznaky a to jsem se furt pozorovala, páč tomu se člověk neubrání.
Mimochodem, my jsme na děti čekali 11 let, tak držím pěsti, ať se vám zadaří co nejdřív a nemáte takové trápení :hug:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.13 09:45

@Cipisek79 11 let? to tě obdivuju..
Já jsem dneska 14 dc, test jasně negativní.
Ve středu si mám zajít na krev. ach jo :(

• Citovat
  • Upravit
3.4.15 09:56

Zdravím Vás, tak já jsem si dělala test včera 11. den po et 5 denního embryjka a přišlo mi, že je tam maličký dušík, ale fakt mini, test byl lady max test 2v1 z tesca citl. 10, dnes jsem si dělala druhý ráno, ale není tam ani dušík, včera jsem měla silnou bolest v zádech, v břiše ne, ale dnes mě ani nepobolívají zase prsa, tak nevím…((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.8.15 07:07
@naděje123 píše:
Zdravím Vás, tak já jsem si dělala test včera 11. den po et 5 denního embryjka a přišlo mi, že je tam maličký dušík, ale fakt mini, test byl lady max test 2v1 z tesca citl. 10, dnes jsem si dělala druhý ráno, ale není tam ani dušík, včera jsem měla silnou bolest v zádech, v břiše ne, ale dnes mě ani nepobolívají zase prsa, tak nevím…((((

Ahoj mužu se zeptat jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.11.18 20:30

Anonymko a jak to tenkrát dopadlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.19 11:43

Dobry den,dnes jsem 11 den po et.bohuzel testy dělám si je již od 8 dne,protože se mi zdálo ze tam něco vidím.test je od značky mamatest.mohu počítat z pozitivním výsledkem?a nebo se připravit na zklamání?dekuji

• Citovat
  • Upravit
942
27.3.19 11:49
@Anonymní píše:
Dobry den,dnes jsem 11 den po et.bohuzel testy dělám si je již od 8 dne,protože se mi zdálo ze tam něco vidím.test je od značky mamatest.mohu počítat z pozitivním výsledkem?a nebo se připravit na zklamání?dekuji

sice hůř vidím, ale mám pocit, že tam duch je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.3.19 11:58

Vždyť to tam mas, co bys tam chtěla vic? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie