Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak se stavit k tomuto grafu - jde o anovulační? Snažíme se o mimčo, ale těhu to jistě nebude, když to tak přeskákalo ![]()
Jsi si jistá? Je mi divné, že to najednou je zase nízké a nestoupá to
Každopádně mimčo z toho nejspíše nebude, co? ![]()
Ještě zmíním, že jsem v červnu 2011 rodila první dítko, od srpna 2011 do února 2012 jsem brala Azalii - moje první HA vůbec a pak do října 2012 měla Nuvaring. Poté jsem vysadila, cykly se každým měsícem o něco prodlužovaly, poslední přírodní MS byla po 34 dnech v březnu, poté další již po vyvolávačkách, a to v květnu a srpnu
Tak nevím, jak to brát. Asi mě ty hormony totálně rozladily, měla jsem vždy nepravidelný cyklus, ale nikdy jsem nečekala třeba pomalu 3 měsíce, abych to ještě měla po vyvolávačce ![]()
@Maty1989 já mylsím že to anovulák je, resp. že ovulace ještě nebyla. Ovulační graf vypadá poněkud jinak.
@andelka83 No právě. Ale několik dní mě pobolívalo břicho, i prsa jsem cítila, tak nevím, no. Na gyndě jsem byla několikrát - viz problémy výše a extra nic jsem se nedozvěděla, tak bych ráda případně nasadila něco přírodního, abych tu ovulku vyvolala a srovnala si cykly ![]()
@Lucake Nosifol mi také pořád doporučuje, ale přijde mi drahý a co obsahuje, to doma mám, takže pro mě zbytečnost
Doporučuješ tedy Gynex? ![]()
@Maty1989 ja nevim
ja problemy s anovulaci nemam, jen jednou, hned po IUI. Jses si jista, ze co mas doma obsahuje Inositol? Protoze ten se shani docela tezko a pokud ho B komplex ma, je tam mnohem mensi davka nez ty 2 gramy. U tebe by asi doktorka mela nejdriv zjistit, co anovulaci zpusobuje a potom to resit, treba bylinkama. Cekam na IVF a pokud bude dalsi cysta, tak to odlozi, proto gynex a Nosifol na kvalitnejsi vajicka na oplodneni. Jinak fakt nevim ![]()
@smurfka Děkuji moc, začít brát kdykoliv během cyklu? Nebo počkat třeba do MS?
@Lucake Beru listovku, Pangamin, hořčík, plus strava, takže myslím, že extra málo ho nemám. Přijde mi to právě zbytečně drahé, abych to kupovala jen skrze ten inositol ![]()
@smurfka Dobře, tak to asi zase potrvá. Manžel včera při debatě říkal, příště kdyžtak zajdeš znovu za doktorem a pokud Ti neudělá pořádný vyšetření, nebo Ti nic pořádnýho neřekne, vlítnu tam já!!! ![]()
@Maty1989 nevim, co je Pangamin, ale jinak bys ho mela jen ze stravy, coz znamena fazole, hneda ryze, sesam a psenicke otruby. Vetsinou je veden jako B9 nebo jako B8, levnejsi B komplexy ho neobsahuji vubec, drazsi vetsinou jen mensi mnozstvi. podle me by zabral, pokud by ti nedozravala vajicka, ale pokud mas obecne problem s cyklem, asi bude dobre zkusit Gynex. Normalne se zacina prvni den MS, ale protoze po par cyklech se to posune s tim intervalem tri tydny ano a jeden tyden ne, tak je to v podstate jedno. Presne by sedelo, kdybychom kazda mely cyklus presne 28 dni
Ja beru 4 kapky rano a 5 vecer, 3×7 je psana maximalni davka