Snažení o 2 mimi

81
30.8.13 07:20

Snažení o 2 mimi

Ahoj, chci se zeptat, chtěli by jsme druhé mimi, ale já ještě stále nemám menses a ještě k tomu jsem asi třičtvrtě roku brala antikoncepci ty injekce, tu jsem měla do dubna, a od té doby jsem na ní nešla, dceři je 21 měsíců..je tu někdo kdo otěhotněl a neměl menses? popřípadě měl i ty injekce? Když jsem předtím byla na gyndě, doktorka říkala, že to tělo se dává dohromady přes rok, tak by mě to zajímalo…vím, že každý to má jinak..díky za názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1104
30.8.13 07:33

Tak já jsem v podobný situaci, ale už mám 4letého kluka o mimi se snažíme už dva roky. Menses jsem taky neměla. Musiš ži u doktorky vyjednat UZ jestli máš ovulku, většinou když není menses není ani ovulka. No a začít brát nějaký hormony aby jsi to dostavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
30.8.13 08:13

My se začínáme snažit od listopadu.
Posledný antikocepční injekci jsmem měla v loni v říjnu…učinkovala do začátku ledna.

i mě dr. upozornoval, že než se tělo srovná trvá cca rok. Ale já jsem s ním domluvená, že mi opět dá leky na podporu ovilace, pač mě vaječníky nefunguji tak jak mají.

jinak první menzes mi přišel po 3měsící od ukončení účinosti injekce, ze začátku docela pravidelně, pak zas všelijak, tak jsem tento měsíc začala brát femigard, na srovnání hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.8.13 11:48

:D Ahojky chci se zeptat jestli při ovulaci opravdu stačí když se,,dovnitř" dostane jen kapka??? :lol: dííky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí