Přeléčená ze svrabu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.11.24 00:36

přeléčená ze svrabu

Zdraviiim chtěla bych se zeptat asi 5× jsem na sebe co 2 týdny namazala infectoscab protoze jsem mela dlouho neleceny svrab a pritel se taky lecil, meli jsme z toho oba ekzemy na krku a nedavno jsem si myslela ze jsem se toho svedeni zbavila ale zase me to svedi sice ne tolik jak predtim, vetsinou jen stehna a spis kdyz nejsem oblecena nebo se osprchnu sprchovym gelem nekvalitnim.. mela jsem se promazavat modrou indulonou a pozivala jsem kortikoidni mast BELODERM na mista se strupy a zmizely ale mam ted takove vystouple mista kuze jakokdyby koprivka.

myslite ze to svrab je? neboo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21890
21.11.24 08:36

Regenerace kuze po svrabu, trva dlouho. Nicmene dost zalezi, jak jsi dodrzovala veskery opatreni v dobe lecby, to je dulezity. Samotny Infectoscab zabira obvykle na prvni dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.24 09:45
@Eemii píše: Více

prijde mi prave ze mam jen suchou kuzi a na ni fakt malinky podkozni vystouply pupen ale svedi to obcas strasne dlouho ale neni to upe ze bych se dodrbala to krve..

tak snad je to jen sucha kuze, dezinfikovala jsem tak casto, jak mama tak i ja sama svuj pokoj, nikdo jiny to nemel jen ja a pritel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek