Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mam takovy dotaz, budu rada pokud mi nekdo poradi. Muj 6 tydenni chlapecek, kdyz spinka, vetsinou na prave strane, ma vecne prelezele ousko a uplne jakoby zlomenÿ lalucek nahoru a uz mu to celkem odstava. Tak mu to pres den vetsinou rovnam kdyz spi, ale v noci to neuhlidam. Srovna se to casem? Nebo davat nejakou cepicku? Snazim se ho davat spat i na levy bok, ale uz se mi cely pretoci, tam kam proste chce on a hotovo.. ![]()
Ahojik, myslim, ze to je problem vsech miminek ![]()
Ja jsem hlavicku na „problemove“ strane podkladala srolovanou plinou. Tak aby mel hlavicku bud rovne nebo vic na tu druhou stranu.
Ahoj, my to měli také tak, teď už si na ouško lehá normálně, ale trochu odstáté ho má
Ale není to nic hrozného, podle mě se to časem srovná ![]()
Ahoj, mě se malej s přeleželým ouškem už narodil
měl ho uplně ohnuté dopředu, pak se mu narovnalo ale odstáté ho má víc než to druhé. Při spaní se mu taky ohýbá, když to vidím, spravím mu to, ale jinak to moc neřeším. Myslím, že se to taky srovná, je srandovní zezadu jak má každé ucho jinak.
Ahoj holky. Moje mala ma ousko skoro vzdy srolovane dopredu jak housenku.kdyz ji mam v naruci tak to porad rovnam. V noci to moc neuhlidam, ale zatim ji neodstava nejak drasticky, jen trochu. Taky si myslim, ze se to srovna. Ta chrupavka je ted mekounka, tak se lehce skrouti, ale kdyz si ohnete svy ucho.moc to nejde.jsou ty chrupavky uz pevny. Takze ja bych to jen hlidam co to jde, ale cepicku nedavam, protoze jak to i hlavucku, tK ji ma pak do obliceje a zbytecne ji to budi.