Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Je to jednoduché. Koupíš si smirkovy papír na dřevo (je i na kov), postylku zdrsnis, nemusíš brousit až na dřevo, to bys na tom nechala ruce. Opravdu stačí jen lehce zdrsnit, ze smirglu si nastrihej kousky. Barvu jakoukoli akrylatovou, doporučuju Eternal, je mat nebo lesk, já mám radši mat, mají spoustu odstínů nebo si můžeš i sama natónovat. Lak netřeba, toho Eternalu tak dvě až tři vrstvy a drží to super. A je vhodný i na dětský nábytek.
@Mandarinka01 nikdy jsem nic nebrousila tak proste ojedu vdechno tim papirem?a je to? ![]()
Dekuju
@Tulipankaa Ano, není čeho se bát. Pokud má ta postylka nějaké třeba poškození dřeva, například je trochu okousana od deti, vybrousis do hladka, jinak fakt stačí přejet, jen aby se trochu zdrsnila a barva lépe držela. Ono ani to není potřeba, ten Eternal drží výborné. Já už jsem natirala kde co a v pohodě.
@Mandarinka01 prave jen na te predni strane a zadni je trochu odrena(pry od deti )jak rikas..ale vepredu a vzadu je jakoby rovna deska ta se ma obrousit cela?nebo staci jen ten vrch kolem kde je to odrene?
Tu barvu budu muset zjistit tady bydlim v cizine tak bohuzel nemuzu zkusit tu kterou doporucujes
Ale dekuju za rady ![]()
Tak stačí prebrousit jen ta poškozená místa. Sháněj akrylovou barvu, vodou ředitelnou.
Ahoj devcata
Tak jsem to vcera krasne vyresila
Koupila jsem postylku v ikei NOVOU a taky matraci a uplne vse kolem
Nemame moznost ani cas na nejake kutilstvi a pro me nova je nova
deluju vsem za rady ![]()