Přemalovat postýlku?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2683
30.12.18 15:26

@Tulipankaa obrousit a znovu nabarvit :) koupit barvu vhodnou na hracky a postýlky,..to obrouseni není nejjednodušší, ale jde to, my takhle dali dohromady hodně starou kolibku. Koupili jsme takové smirkove papíry na molitanu, takže krásně ohebne, to se hodi..v obchodě nám doporucili barvu, ve které byl rovnou lak, takže jsme zvlášť nelakovali..u laku taky pozor na nezávadnost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3023
30.12.18 15:32

Zalezi jak moc je orvana. Ja to ani nebrousila a pretrela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.12.18 15:33

@Micaella22 no ne moc ale jako drzela ta barva na tom pekne?(nejsem vuuuuubec typ kutil takze mozna blbe otazky)a prave pak to lakovani …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.12.18 15:36

@svapi dekuju takze sehnat barvu s lakem zaroven!?
A myslis ze to obrouseni tim papirem mezi tema spruslema pujde????vubec si to neumim predstavit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.12.18 15:45

My jsme taky prelakovavali 20let starou bukovou postylku na bilou…vysmyrkovali(vc.sprusli,jde to dobre,kdyz mas ustrizeny vetsi kus a chytnes si jej do obou rukou kolem sprusle a tahnes jej ze strany na stranu-jako bys drhla pradlo)…a pak prelakovat eko barvou nebo je i sprej,ale toho zbytecne moc spotrebujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.12.18 15:47

@vaks dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.18 16:30

Pokud je to par malych flicku opryskane barvy, neresila bych to. Nam se takto na jedno miste sloupla trosku barva, kdyz mazel na postylku namontoval kolotoc pro miminko. Moc to utahl a barva na tom miste slezla. Taky jsem to nejdrive resila, ze to premaluju, ale nakonec jsem to prestala resit. Miminku to je komplet putna 0a ta postylka tam nebude stat 10let. Miminko odroste nez reknes svec a dostane novou dospelackou. Neverila bys, jak rychle ubehnou 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
30.12.18 16:33
@warita píše:
Pokud je to par malych flicku opryskane barvy, neresila bych to. Nam se takto na jedno miste sloupla trosku barva, kdyz mazel na postylku namontoval kolotoc pro miminko. Moc to utahl a barva na tom miste slezla. Taky jsem to nejdrive resila, ze to premaluju, ale nakonec jsem to prestala resit. Miminku to je komplet putna 0a ta postylka tam nebude stat 10let. Miminko odroste nez reknes svec a dostane novou dospelackou. Neverila bys, jak rychle ubehnou 2 roky.
@Tulipankaa píše:
Ahoj vsichni,
Dostala jsem od kamaradky postylku pro miminko(bila z ikei)je trochu odrena ale jinak ok.
Moje prani by bylo ji premelavat na novo bilou, ale nevim jestli je to jen tak(asi ne ze)je tady nekdo kutil kdo vi a poradi? dekuju :hug:

proste vsechno premalujte nazeleno a hnedo, to je ted v mode, takova rakosnickova barva. Bude se ji v takovem pokojicku hajat jak v bavlnce, rakosnicka deti miluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.12.18 16:34

a postýlka má jakou barvu? kupují se barvy i bez laku, jen matné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2683
30.12.18 16:48

@Tulipankaa ju, jde to, přesně jak říká @vaks, nám moc pomohl ten smirkovy papír na molitanu, nebo jak to říct.. je mekkoucky a jde to fakt dobře! :) a barva byl nějaký balakryl s atestem na hracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.18 16:49

@Karolinka99 dekuju za radu. Nam by se to asi nehodilo barevne do tematu pokojicka. Mam ho v bile a serikove fialkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.12.18 16:51

Starý nátěr na postýlce musíš sundat nebo minimálně zdrsnit. Smirkovým papírem, ocelovou vatou nebo ocelovým kartáčem. Pak zajdeš do obchodu s barvami a budeš chtít barvu na dřevo určenou na dětský nábytek. Můžeš mít buď mat, polomat nebo lesk. Já doporučuju tu lesklou, nejlíp se s ní pracuje a dobře se udržuje. Lak už na to není potřeba.

• Citovat
  • Upravit
1353
30.12.18 19:09

@Janli dekuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.12.18 19:10

@warita presne tohle rika kamoska
No neni to moc je mozne ze se na to taky vykaslem ale chtela jsem aspon vedet vase rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
30.12.18 21:42

Je to jednoduché. Koupíš si smirkovy papír na dřevo (je i na kov), postylku zdrsnis, nemusíš brousit až na dřevo, to bys na tom nechala ruce. Opravdu stačí jen lehce zdrsnit, ze smirglu si nastrihej kousky. Barvu jakoukoli akrylatovou, doporučuju Eternal, je mat nebo lesk, já mám radši mat, mají spoustu odstínů nebo si můžeš i sama natónovat. Lak netřeba, toho Eternalu tak dvě až tři vrstvy a drží to super. A je vhodný i na dětský nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí