Přemýšlím, co dělám špatně - snažení

Anonymní
12.7.12 16:24

Přemýšlím co dělám špatně

Je normální stav, že po necelých 7 měsících snažení (kdy to stále nevychází) přemýšlím o tom co dělám špatně, co je ve mě za problém…Co když jsem neplodná, nebo je někde velký zásadní problém. Přitom cyklus mám pravidelný po 28 dnech a ovulaci mám taky. Pořád přemýšlím o tom, co bych měla dělat pro to abych otěhotněla. Trápím se tím a vím že na to nemám myslet ale to nejde!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
12.7.12 16:26

A byla jsem u dr??a partner na spermiu? asi je to jeste brzy, ale zase by jsi byla klidna a vedela, ze jste oba v poradku :palec: moje dr tam chtela chlapa poslat po pul roce snazeni, pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.7.12 16:28

Moc informací :nevim: Dřív se toho o neplodnosti všeobecně moc nevědělo, v současné době, obzvlášť pokud sjíždíš diskuze a celkově net, tak víš, co všechno může být, kolika lidem to nejde.
Ale nemyslet na to je blbost, to ti nepomůže. Může být nějaký problém a nemusí být ani u tebe, může být u partnera, ale ne nadarmo se říká, že rok snažení o mimčo je celkem normální doba a v tomhle časovém horizontu otěhotní 90% žen, myšlení nemyšlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.7.12 16:32

Moc o tom přemýšlíš, chce to nebejt na to tak upnutá vim o čem mluvim, i já to zažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.7.12 16:36

No neni divne, ze nad tim takhle premyslis… Ale jak vis, ze urcite ovulujes? Meris si bazlni teplotu? Ani ta nemusi 100% ukazat, ze opravdu ovulujes. Jsou i pripady, ze se bazalni teplota zvedne, jako kdyby byla ovulace, ale pritom ovulace vubec neprobehla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
12.7.12 16:38

Beruško, jsem v podobné situaci, doporučuji začít třeba rekonstruovat, nebo najít něco, co tě zaujme natolik, že přestaneš myslet na to jediné. Je to slabý, viď? Ale asi o ničem jiném nevím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.7.12 16:41

Které dny jste se snažili? Holky mají pravdu, partner by měl jít na spermio…ale i tak, při příštím cyklu se snažte 3 dny před ovu, v den ovu a ještě den po ní - tedy myslím po ovu stanovené testem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 16:46

@kar-maa Myslím že určitě probíhá, zaprvé mám ovulační bolesti, měřím bazálku a min. měsíc sem jí měla doloženou i ovulačním testem ;-) A nevím co je na tom pravdy ale pokud bych měla anovulační cyklus tak bych neměla takhle pravidelnou menstruaci, ne?
Ještě jeden dotaz, pokud bych měla např. nefunkční vaječníky nebo neprůchodnost vaječníků probíhala by ovulace a menstruace?

• Citovat
  • Upravit
35489
12.7.12 16:48

Já si myslím, že anovulační cyklus může proběhnout i u pravidelného cyklu, proč by ne :think: Jinak s neprůchodností nevím…vaječníky Ti může zkontrolovat gynekolog ultrazvukem to ostatní se prohlíží při laparoskopii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 16:51

@vodolejka Je pravda, že občas mě víceméně přepadá pocit, jestli je partner v pořádku… Protože snažíme se celkem často, a dostatečně- v tom problém není, v den ovulačních bolestí se snažíme a před když mám už viditelnou čárku…Cyklus mám jak hodinky, nikdy žádný problémy se spodkem, pouze jednou mykóza, cytologie 1. Akorát partner když ejakuluje tak „nestříká“ ale pouze jakoby vytékají dávky spermatu..někdy má sperma husté (puckovitějčí) a někdy tekuté v tom nevím jestli je nějaký problém. Každopádně dodržuju po sexu klid, většinou spím až do rána a nevstávám ale jak vstanu (i po noci) tak ze mě sperma vyteče..=(

• Citovat
  • Upravit
9754
12.7.12 16:51
@Anonymní píše:
@kar-maa Myslím že určitě probíhá, zaprvé mám ovulační bolesti, měřím bazálku a min. měsíc sem jí měla doloženou i ovulačním testem ;-) A nevím co je na tom pravdy ale pokud bych měla anovulační cyklus tak bych neměla takhle pravidelnou menstruaci, ne?
Ještě jeden dotaz, pokud bych měla např. nefunkční vaječníky nebo neprůchodnost vaječníků probíhala by ovulace a menstruace?

Nejsem si jista, ale myslim, ze by bylo oboje, akorad by se vajicko nedostalo tam kam by melo… :think:
Ale stejne si myslim, ze je vsechno v poradku. Ja jsem u sebe treba vypozorovala, ze pokud se s mojim snazime treba " jen " dva dny pred ovulaci a v den ovulace a pak den po, tak jsem nikdy neotehotnela. Ale kdyz jsme se snazili kazdy druhy den od konce ms, tak jsem otehotnela pokazde. :think: Myslim, ze u me si ty spermijky spis pockaly. Myslim, ze jsem otehotnela vzdycky ze sexiku, ktery byl vic jak 2 dny pred ovulaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.7.12 16:54

Cpi do nej gynex. Kamaradka mela stejny problem, jak popisujes ty. Potom mu zacala davat ten gynex arikala, ze v hustote spermii byl rozdil a do dvou mesicu otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.7.12 17:02

Právě ono je lépe se snažit třeba i 3 dny před plánovanou ovu, pokud chcete větší jistotu, tak třeba týden…dle testu pak zjistíš přesný den ovulace (ale u každého to nefunguje)…
My jsme metodu ob den nedodržovali, prostě jsme sexovali tuším že 6 dní před ovu, pak v den čárky na testu a den po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
12.7.12 17:02

A podstoupil by partner spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.12 17:13

@vodolejka podstoupil, říkal že s tím problém nemá. Ale zároveň tvrdí, že ví že je plodnej..=( Já prostě jenom nevím, co dělat víc krom té bazálky a ovu testů..Co mám pro to já víc dělat. Hlavně mě fakt mate, že když mám vše krásně pravidelné a tak, že by byl někde u mě problém, ale možné to asi je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex