Přenášení a žádné příznaky

37
14.2.22 11:01

Přenášení a žádné příznaky

Ahoj holky jsem jeden den po termínu PM takže 40+1 dle ultrazvuku mám ale TP až 18.2 ale gynekolog se řídí podle PM chci se zeptat nemám žádné zkušenosti ještě s porodem jsem prvorodička :? A bojím se že mi budou porod vyvolávat :nevim: A zajímalo by mě jestli máte rády nebo nápady jak ten porod si vyvolat doma :hug: Teplá vana, procházky, sex a úklid jsem zkoušela a nic :lol: A ještě jsem se chtěla zeptat dneska mě bolí břicho jako bych potřebovala furt na velkou :think: Tak jestli to něco znamená a nebo ne 8o A ještě mě často píchá ve vagíně a v podbřišku ale to tak za den 2 krát a trvá to asi 5 sekund :D Takže vůbec nevím kdy malá bude chtít ven :( A děkuji všem za pomoc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
14.2.22 11:02

A ještě abych nezapomněla měla jsem 2 dny hnědý výtok a myslím že to byla hlenová zátka která mi odešla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
14.2.22 11:05

Tak už to snad půjde samo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
14.2.22 11:08

Prenaseni je az po dovrseni 42. tydne. Dej si cas a hlavne se neboj. Nekdy si to zeny blokuji samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4891
14.2.22 11:23

Klid, jsi teprve 40+1 to ještě ani není přenášení. Fyziologické těhotenství trvá 38-42 tt, až potom se jedná o přenášení. To jen lékaři rádi straší už takhle brzy a nejraději by, aby všechny těhotné porodily do 41+3. Přitom, kdo zná zná přesně datum početí? Důvěřuj miminku, že se jít ven rozhodne v tu nejlepší dobu :hug:
PS: toho, že by ti někdo něco chtěl vyvolávat se neboj. Ty rozhoduješ o svém těle - lékař nabídne alternativy, měl by tě informovat o rizicích, ale za zákroky podstoupíš nebo nepodstoupíš rozhoduješ pouze ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí