Velmi Slabá menstruace popřípadě těhotenství

6
13.2.22 20:03

Velmi Slabá menstruace popřípadě těhotenství

Ahoj, chci se zeptat s pritelem jsem mela pohlavní styk cca před 10 dny a beru pravidelnou antikoncepci nyní v patek se mela dostavit pravidelná menstruace která se dostavila o den později a téměř slabá Čím to muže byt způsobeno??
Nebo popřípadě těhotenství??
Nebo způsobeno hormony??
Předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
13.2.22 20:28
@Bobšo píše:
Ahoj, chci se zeptat s pritelem jsem mela pohlavní styk cca před 10 dny a beru pravidelnou antikoncepci nyní v patek se mela dostavit pravidelná menstruace která se dostavila o den později a téměř slabá Čím to muže byt způsobeno??
Nebo popřípadě těhotenství??
Nebo způsobeno hormony??
Předem děkuji za odpovědi

Cokoliv. Pokud antikoncepci beres jak mas, nebrala jsi antibiotika, nezvracela, nemela prujem, tehotenstvi to nebude. Pri brani antikoncepce MS ani nemusi prijit vubec a nic se nedeje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31012
13.2.22 20:30

Ja mela MS slabou pri druhem tehotenstvi, ale bez HA, snazili jsme se. Pri HA se mi jednou stalo, ze MS temer neprisla, tehotna jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.2.22 20:30

@PastikaJatrova
Dekuju za odpověď
Beru pravidelně v 8 večer
A žádné zvracení ani prujem
Jsem z Toho docela nesva stalo se mě to poprvé a prsve malé neplanujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.2.22 20:34
@Bobšo píše:
@PastikaJatrova
Dekuju za odpověď
Beru pravidelně v 8 večer
A žádné zvracení ani prujem
Jsem z Toho docela nesva stalo se mě to poprvé a prsve malé neplanujem

Pokud styk byl pred 10 dny, udelej si za 4 dny pro tvuj klid test. Nebo nejlepe za tyden. Ale pochybuju, ze by to bylo tehotenstvi :) bud v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.2.22 21:15

@PastikaJatrova
Dekuju za odpověď
Snad bude negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.22 01:27

Ahoj holky,
Mám dotaz mám už 11dni zpoždění, poslední menstruace 6.1. další mela byt 3.2. coz nedorazila místo toho jsem spinila a večer už ani to. Dělala jsem si máma test na kterém byl duch pak jsem zkusila jiný Pepino tam to vyšlo to samé. Nevim co si myslet, jsem pořád unavená bolí mě pod bříšku a prsa občas. Co to může být když ne třeba tehu. děkuji předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
14.2.22 05:50
@Sabikkmimi píše:
Ahoj holky,
Mám dotaz mám už 11dni zpoždění, poslední menstruace 6.1. další mela byt 3.2. coz nedorazila místo toho jsem spinila a večer už ani to. Dělala jsem si máma test na kterém byl duch pak jsem zkusila jiný Pepino tam to vyšlo to samé. Nevim co si myslet, jsem pořád unavená bolí mě pod bříšku a prsa občas. Co to může být když ne třeba tehu. děkuji předem za odpověď

Pokud tam byla druha carka, i kdyz jen v podobe duchu, je dost pravdepodobne, ze jsi tehotna. Opakuj test znovu, zda carka sili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.22 13:07
@Jessica831 píše:
Pokud tam byla druha carka, i kdyz jen v podobe duchu, je dost pravdepodobne, ze jsi tehotna. Opakuj test znovu, zda carka sili…

Zkouším pořád stejný… Buď je se mnou něco děje nebo já nevim zítra jdu na gynekologii tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.22 02:36

16 dní zpoždění

Ahojky
Mám 16 dní zpoždění a menstruace ikde, minuly týden jsem byla na gynde a doktorka mi odebrala krev druhý den jsem tam volala, že těhotná nejsem, ovu testy pozitivní, nechápu to nikdy se mi tohle nestalo. Měla jste některá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.2.22 05:38
@Sabikkmimi píše:
Ahojky
Mám 16 dní zpoždění a menstruace ikde, minuly týden jsem byla na gynde a doktorka mi odebrala krev druhý den jsem tam volala, že těhotná nejsem, ovu testy pozitivní, nechápu to nikdy se mi tohle nestalo. Měla jste některá.

A co ti rekla pri vysetreni? Nemas ted treba stresy nejake? Nezacsla jsi brat nejake leky? Nemela jsi covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.22 04:41

Baf123

Ahoj jsem tu nová taký jse chci zeptat jedno dite už mam mela jsem 18 dni zpozdeni delala jsem jsi test a byl pozitívni ale pák mrcha prišla prvni deň strašne silná i kusy ze me odesli ted už slabá vôbec me neboli bricho jindy kdyz to mam tak boli už jsem byla smirena ze to ted nevyšlo ale včera jsem byla u doktora i na ultrazvuku a jsem tehotná a vôbec to mu nenumzu uveriť vim ze moje kamarádky mi rikali ze to meli prvni mesiace tak ze Holky neveste hlavy a držím vám palce aby vám to taký vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí