Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky…
3 roky se snažíme o miminko a teď v Lednu to klaplo. Teď jsem momentálně 5+2. V pátek mi volala dr a hcg mám 2304…krásně roste, ale dneska jsem měla na toaleťáku trošičku špinění, tak sem zkusila vložit tampon a na něm bylo taky špinění. Hodně se bojím, mám srdcovitou dělohu…myslíte, že je to ok? je to opravdu jen trošku, ale bolí mě i malinko podbřišek…děkuji
Musis počkat, možné je vše. Na další kontrole bych se zeptala, zda by nepomohl utrogestan. Držím palce!
@Wiwi1992 píše:
Ahoj holky…
3 roky se snažíme o miminko a teď v Lednu to klaplo. Teď jsem momentálně 5+2. V pátek mi volala dr a hcg mám 2304…krásně roste, ale dneska jsem měla na toaleťáku trošičku špinění, tak sem zkusila vložit tampon a na něm bylo taky špinění. Hodně se bojím, mám srdcovitou dělohu…myslíte, že je to ok? je to opravdu jen trošku, ale bolí mě i malinko podbřišek…děkuji
Proč sis brala tampon? Bych to tam raději ničím nedráždila. Kup si ascorutin a odpočívej.
@Wiwi1992 Ja nespinila v zadnem tehotenstvi, ktere doslo do konce. Jednou jsem zaspinila a bylo to zamlkle.
@Wiwi1992 začátek je vždy hop nebo trop. V tomto týdnu to Dr ani nemá jak pomoci. Bohužel. Takze vydržet a počkat, jak to dopadne ![]()
@VitaminC píše:
@Wiwi1992 Ja nespinila v zadnem tehotenstvi, ktere doslo do konce. Jednou jsem zaspinila a bylo to zamlkle.
Já měla 2× regulérní silnou ms až do 3 měsíce
nemusí to nic znamenat
V prvním těhu jsem začla špinit hned na začátku 5+1 a bylo z toho zamlklé.
@martina.se Vsak ja psala, ze je to hop nebo trop. Ted se da jen cekat.
Já jsem přibližně v té době začala taky špinit. Spinila jsem málo, tak jsem jen ležela a čekala, ať to přejde. Jenže po pár dnech se mi to nezdálo a radši jsem šla na pohotovost (moje dr.mela beztak dovolenou) a na ultrazvuku se ukázal hematom. Od něho bylo to špinění. Byl fakt teda velký a blbě umístěny, že ohrozoval plod. Dostala jsem Ascorutin, Utrogestan, v nemocnici něco do kapačky a hlavně jsem musela JEN ležet, max.jit na WC nebo sníst jídlo. Prostě fakt jen ležet. Vyplatilo se, podařilo se to zachránit. Může, ale nemusí to být i tvůj případ. Já jen vím, že kdybych na tu pohotovost nešla a mavla nad tím rukou a fungovala tak nějak normálně, jenom víc odpočívala…tak jsem o to přišla.
@Giovanna1 ja sem byla na pohotovosti. Hematom nevidela, videla krasny gestacni vacek se zloutkovym vackem. Videla prej malinko spineni, ale orev zadnou. Utrogestan beru.