Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LennyL1 To já vím že jo, a taky v to doufám. Jen se ptám na zkušenosti, jestli je možné pocítit ranní nevolnosti po týdnu. U prvního těhotenství byly ranni nevolnosti taky dost brzy, ale teda ne až tak.
Já měla za poslední měsíc tolik nevolnosti, a vyklubal se s toho covid a střevní chřipka. ![]()
@mamule42 Jasný že jo, že to může být z čehokoliv. Jenom jsem měla nechráněný pohlavní styk, tak se prostě bojím 🤷♀️
@Anonymní píše:
@mamule42 Jasný že jo, že to může být z čehokoliv. Jenom jsem měla nechráněný pohlavní styk, tak se prostě bojím 🤷♀️
Tak proc se nechranis kdyz dite nechceš?
@JancaS84 Protože mám nového partnera, po dlouhé době a nestihla jsem nasadit antikoncepci a měsíc se nám čekat nechtělo, kondomy nemáme rádi ani jeden a říkala jsem si že takhle těsně po menstruaci, se nemůže nic stát 🤷♀️
@gabriellllla píše:
@JancaS84 Protože mám nového partnera, po dlouhé době a nestihla jsem nasadit antikoncepci a měsíc se nám čekat nechtělo, kondomy nemáme rádi ani jeden a říkala jsem si že takhle těsně po menstruaci, se nemůže nic stát 🤷♀️
@Anonymní píše:
@gabriellllla píše:
A kdy jindy, to jste krasne trefili ovulaci. Jak dlouhe mas cykly a ktery den cyklu byl sex?
@Tarena Cyklus mám 28 dní. Menstruaci jsem měla 31.1 do 4.2 a spali jsme spolu 5 a 8.2. Ovulaci mám mít cca kolem 14.2. 🤷♀️
@gabriellllla Ja bych moc na to nespolehala, my sex 3 dc a jsem 11+5tt
Drzim palce ať to dopadne jak si přeješ. Ale jestli dítě teď nechcete měli jste se chránit jinak no ![]()
@Anonymní píše:
@Tarena Cyklus mám 28 dní. Menstruaci jsem měla 31.1 do 4.2 a spali jsme spolu 5 a 8.2. Ovulaci mám mít cca kolem 14.2. 🤷♀️
Tak jelikož spermie klidně 5 dní vydrží a tu ovulaci máš nejspíš je z průměru nějaké aplikace, takže ve skutečnosti může být úplně jindy tak nezbývá než se modlit do konce cyklu jestli to dostanes. Klidně jste to mohli trefit. Příště používejte kondom, nebo nesexujte.
@Anonymní píše:
Tak snad jsi měla styk přerušovaný ne. A určitě je to brzo, takhle rychle se těhotenství neprojevuje.
@JancaS84 Nn nemám to jen z aplikace, normálně mám ovulaci cca týden po skončení menstruace.
Holky, je možné mít ranní nevolnosti, už po týdnu? Sex jsme měli druhý a pátý den od skončení menstruace. Takže se mi to zdá velice nepravděpodobné. Měl to někdo takhle brzy?