Přenášení - ano, ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
12.9.10 10:27
xangel87 píše:
Julliet - paradox, co? Taky jsem to měla někdy od 26.tt tuším, člověk žije ve strachu, každej tejden říká prdolovi v břiše, ještě tejden vydrž a pak přenáší :roll:
Eva a Vašek - děkuji za odpověď, ale nepotěšila si mě ( :mrgreen: ), spíš potvrdila, čeho jsem se obávala - že vyvolávání bejvá zdlouhavý..

To mi povídej.Děkovala jsem za každý týden.Pak jsem si řekla,že je už životaschopný a lákaři dnes zachraňují i menší.Přestala jsem se tolik hlídat a nakonec přenáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.9.10 10:30

Ahojík, tak při mém prvním těhu jsem v 21 týdnu zalehla na nem. lůžko kvůli pokročilému vag. nálezu, pokud si dobře pamatuji byla jsem na 2 prsty :pocitac: poležela jsem si 5 týdnů, cpali do mě magnézko a v horších chvílích gynipral(tuším, že tak to bylo, možná se to jinak píše, už nevím). Pak jsem si užila 3 krásné týdny doma a opět směr nemocnice…Další 4 týdny v nemocnici, dál už mě netrápili, půstili domů s tím, že kdyby něco, tak mě nechají porodit, že prcek je na tom dobře a už by to bylo pro oba lepší. Nakonec jsem ve 40+2 pocítila bodnutí a už už jsem myslela že jako rodím, no samo že když jsme dojeli do porodky, tak planý poplach, ale protože jsem byla stále otevřená, tak mi dali na výběr jestli chci vyvolat porod nebo domu. Jsem si tedy řekla, že když už tam jsem tak ať se do mě půstí. No za půl hoďky jsem litovala 8-o Ale zas to bylo rychlý, za 4h jsem měla v náručí prcka. Takže jak je vidět, pokročilý nález nemusí nutně znamenat předčasný porod, já bych asi ještě přenášela :zed: Mimochodem jsem teď těhotná podruhé, vše v pohodě, žádné problémy, dosud ani den v nemocnici :dance: a už to mám za pár, takže co těhu to fakt originál :pankac: Ježiš jsem se nějak rozepsala, tak doufám, že jsem neunudila :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.9.10 10:37

Teledradora - to je jasný, že dám vědět.jj,koukala jsem, že Petrusak už má prďolu :-)
rozmary - to je jasný, že bude krásnej, jen jsem nadrbaná, komu bude podobnej, od té doby, co doktorka po shlédnutí UTZ prohlásila, že má pusu po mě :dance: Ale taky bych brala, kdyby měl něco po manželovi, ať nemůže milej zlatej nikdy v budoucnu pochybovat, že je otec :mrgreen:
mishka2 - tak držím palce, ať ti to těhu už celé proběhne opravdu v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.9.10 10:40

Děkuji, už se třesu až to bude za mnou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.9.10 12:09

Já měla v polovině těhotenství čípek zkrácený na 21 mm, ač prý normálně má být nejmíň 40. Otevřená jsem teda nebyla, ale hrozil mi předčasný porod, hnali mě do nemocnice, odkud mě po třech dnech pustili s tím, že se to nemění, naordinovali mi 6 tablet magnézia denně a přísný klidový režim. Magnézium jsme teda brala, ač vím, že je to placebo, klidový režim jsem nedodržovala, dělala jsem to, na co jsem se cítila, přestože jsme mohla jen na záchod a do sprchy. Nakonec jsme porodila dva dny před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.9.10 20:40
Raduš.ka44 píše:
Já měla v polovině těhotenství čípek zkrácený na 21 mm, ač prý normálně má být nejmíň 40. Otevřená jsem teda nebyla, ale hrozil mi předčasný porod, hnali mě do nemocnice, odkud mě po třech dnech pustili s tím, že se to nemění, naordinovali mi 6 tablet magnézia denně a přísný klidový režim. Magnézium jsme teda brala, ač vím, že je to placebo, klidový režim jsem nedodržovala, dělala jsem to, na co jsem se cítila, přestože jsme mohla jen na záchod a do sprchy. Nakonec jsme porodila dva dny před termínem.

No aspon že před termínem, žes nepřenášela :-)

Zeptám se ještě ostatních na to, co mě zajímá nejvíc - může se tedy CS ze dne na den změnit? Můžu mít nezkrácený čípek a přesto za týden porodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
12.9.10 20:56

xangel můžeš :-)
Já měla první porod vyvolávaný a bylo to bez problémů, do nemocnice jsem nastupovala s čípkem 2cm, který se mě držel několik týdnů, přesto, že od 30tt mi malá spadla na děložní hrdlo a tlačila, já jí nepustila do 39tt pak mě kvůli tlaku hlídali v nemocnici a porod vyvolali, nepotřebovla jsem s tímto nálezem ani tabletku na přípravu porodních cest co se dává den předem večer (teda v nemocici kde jsem rodila) někde se asi dává ta kapačka to fakt přesně nevím.
Ráno v 7 mi zavedli první, v 9 druhou tabletku (od 8 mi začaly bolesti co 5 minut a zkracovaly se) a v půl jedné jsem měla dcerku v náručí, nemyslím si že je vyvolávaný porod horší, má prý intenzivnější bolest, ale o to se mě zdá že bývají rychlejší aspoň podle mamin co zažily oba typy. :nevim: ale uričtě jsou i výjimky co to mají obráceně.

Přeju hodně štěstí a držím palce ať to máš rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí