Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtela bych se zeptat jak dlouho nechavsji prenaset v nemocnici Havirov nebo Karvina… U prvniho me nechali dlouho prenaset a mela jsem zkazenou plodovou vodu.. Ted nejspis to opet vypada na prenaseni ale uz mam strach cekat tak dlouho… Dekuji za odpovedi
Ahoj, já jsem teda nepřenášela, ale na kurzu v Karviné nám PA říkala, že nechávají 10 dní, pak nastupuješ na vyvolávání, které ale může trvat i týden (prvních pár dní se dělá jen oxitocinový test), takže prý max. 17 dnů. Ale taky záleží na spoustě dalších okolností, u mě uvažovali vyvolání nejpozději v termínu kvůli velikosti plodu, jiná holčina z kurzu měla od dr. max. 2 dny po termínu kvůli hraničním hodnotám cukru… Jestli jsi měla poprvé zkaženou vodu, tak by tě asi vzali dřív.
@Zireael ty jo 17 dni to je celkem dost, maleho jsem prenasela 7 dni a plodovka zkazena a maly mel taky skoro 4 kg
. Tak uvidim snad se mala rozhodne jit drive sem teprve 37 tyden ale zatim se ani nic nepripravuje ![]()
@mamisenka
v havirove mi nabidli vyvolani uz den pred terminem ![]()
@ShadowHunter dekuji tak to ja radeji zvolim porodnici v tom Havirove ![]()
@Mari-KusKus fakt? To by mi vyhovovalo
a mela jsi nejake problemy nebo i presto ze to bylo ok tak ti to nabidly tak brzo? a byla jsi spokojena s porodnici? jinak moc dekuji za odpoved ![]()
@mamisenka
no ani ne, nabidli mi to protoze jsem mela dobry nalez na porod
(nakonec to nestihli vyvolat, noc predtim mi to zaclo samo) ![]()
![]()
s porodnici spokojena, lezela jsem na nadstandartu. Všichni byli moc hodni.
Tady je muj denicek porodni.
www.emimino.cz/…12015-12090/