Přenášení - mohu žádat o vyvolání?

Anonymní
23.2.11 08:19

Přenášení - mohu žádat o vyvolání?

Ahoj holky, chci se zeptat, jsem 40+6 a už bych hrozně ráda porodila. Mám CS7, za sebou Hamiltona před 3dny a miminko se stále drží zuby nehty. Chtěla bych se zeptat, jestli by mi porod vyvolali dřív, kdybych o to žádala, než 41+3 nebo později, jak mají v porodce ve zvyku. Už mi to jde dost na mozek… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
23.2.11 08:26
Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jsem 40+6 a už bych hrozně ráda porodila. Mám CS7, za sebou Hamiltona před 3dny a miminko se stále drží zuby nehty. Chtěla bych se zeptat, jestli by mi porod vyvolali dřív, kdybych o to žádala, než 41+3 nebo později, jak mají v porodce ve zvyku. Už mi to jde dost na mozek… :zed:

Zkusit to muzes.nekde jo nekde ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.2.11 08:32

U nás by to už vyvolávali v týdnu co jseš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
23.2.11 08:55

Ahoj Kači já bych si ten porod nechala vyvolat když takhle přenášíš. Ani pro miminko už to není ideální. Zkuste se s manželem ještě potulit :oops: , to taky pomáhá. A možná to ten porod i vyvolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.11 09:25
Kačenka 30 píše:
Ahoj Kači já bych si ten porod nechala vyvolat když takhle přenášíš. Ani pro miminko už to není ideální. Zkuste se s manželem ještě potulit :oops: , to taky pomáhá. A možná to ten porod i vyvolá.

To bylo na me?? :lol: Ja ale neprenasim a uz vubec bych mel rodit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 09:26

Já bych určitě chtěla vyvolání. Je to už dost rizikové, ale to ti nikdo neřekne. Sama mám špatnou zkušenost.
o této rizikovosti mi řekli až když se hledali příčiny postižení, přesto, že monitor nic nevykazoval, novorozenc měl plný AS. Tak asi toto. Se 7 by to už snad mělo jít.

• Citovat
  • Upravit
1648
23.2.11 09:46

ahoj, zažádej si o vyvolání, určitě ti to odsouhlasí, já jsem zítra 41tt a na vyvolání s kapačkou oxytocinu nastupuju hned ráno, mám CS 8-10 už skoro dva týdny a x3 a nic se nehlo, krom bolestí a vyvolávání tabletami, které ku podivu nezabraly, takže zítra rupnou vodu a kapajdu a jdeme na to. Ty jsi CS 7 to už je samo o sobě dost na vyvolání, dělají od CS5 a výš.takže být tebou bych se s doktorem dohodla, pokud ti nenavrhne sám. První dceru jsem měla v 42+1 vyvolávanou a voda už byla hodně špatná, navíc byla veliká, protože už jen přibírala :evil: riziko postižení je pak dost veliké, nám se narodila přidušená a na poslední chvíli. Dnes už to tak dlouho snad ani nenechávají přenášet nikde. Klidně si o to požádej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
23.2.11 09:47

Ahoj, určitě se na to zeptej, jestli by to nevyvolali.
Měla jsem to zrovna tak i Hamiltona taky a nic. Ptala jsem se na to, ale moc se jim nehtělo, že to ještě nevypadá.
Při další kontrole mě vylítl tlak, tak mě tam nechali a porod vyvolali, tak jsem byla ráda :-) .
Přeji hodně štěstí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
23.2.11 09:49

Byla jsem teda jen 40+2, mín jak ty, proto se jim nechtělo asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.11 09:57

Tak vám moc děkuji :-) taky se mi to nezdá moc vhodné pro to miminko. Zítra tam vyrazím a nehnu se, dokud se mnou něco neudělají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
99
23.2.11 10:22

Ahojky zakladatelko, taky bych si zazadala po zkusenosti z meho prvniho porodu,nechali me prenaset do 42+0t,maly se narodil nahltany plodove vody,ktera byla zelena jak brcal a navic uz v ni byla smolka, takze uz se proste nestihala cictit. Takze hned po porodu malickemu pumpovali zaludek a pak jsme byli 8 dni na ATB, protoze mel po tom silnou infekci v telicku. Nastesti se z toho vseho dostal a ted je z nej sikovny trilety chlapecek bez nejakych nasledku. Ted jsem opet tehotna a kdybych mela nahodou opet prenaset, tak se urcite ozvu a budu si stat za tim aby malicke nejpozdeji do 41tt bylo na svete. A v zadnem pripade se nenecham odbyt tak jak pri prvnim. Nechci te timhle strasit, jen chci abys vedela, jake to nekdy muze mit nasledky. A myslim ze ty nase byly ty nejmensi,oproti nekterym miminkum,ktere se kvuli prenaseni narodi postizeni atd. Rozhodne si stuj za svym, jde o zdravi Tebe a hlavne Tveho miminka. Preji hodne stesti!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
23.2.11 10:48
kattkka píše:
Kačenka 30 píše:
To bylo na me?? :lol: Ja ale neprenasim a uz vubec bych mel rodit. :lol:
Ježiš promiň nějak jsem se překoukla. 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.2.11 10:50

ahojky, já jsem dnes přesně 40+0tt takže dnešním dnem mi končí ofi těhotenství a od zítřka budu přenášet. Dnes jdu do poradny, tak uvidím co mi řeknou, ale docela mě děsí, jak tady píšete, že plodovka je pak zelená a že se mimču musí pumpovat žaludek. Přemýšlím, že se s doktorkou taky nějak pokusím domluvit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
23.2.11 11:00

určitě bych e optala a trvala na tom … já jsem pevně rozhodnuta pokud to ani po druhé nepůjde samo, o vyvolání požádat max v 40tt .. mě vyvolávali taky ve 42, voda zelená, kluk se jí nalokal a byl trochu přidušenej a šl hned do inkub :roll: . tak si tak nějak říkám že ty 2 týdny navíc už jsou zbytečný, a k čemu to nechávaj když je pak voda zkažená … a jak vác ču, vidím že to není jen má zkušenost. :-?

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
23.2.11 11:01

Teď jsem se dozvěděla tip, jak nepřenášet u nás na fóru :-)
Nechat si udělat Hamiltona. Jít na dlouhou procházku,dát si sex, horkou vanu + 2dc červeného vína a znovu sex :-) Jelikož info pochází prý od gynekoložky, tak by to teoreticky nic nebezpečného být nemělo(navíc je to kombinace příjemných věcí)
Třeba to zabere a nebudeš muset škemrat o vyvolání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí