Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky tak premyslim nad vysetrenima co mi Dr delal a kolikrat mi prijde ze si tam psie co chce.
Proto prosim jeslti nektera z Vas zna nejaky zkratky z prukazky muze poradit? Diky
cervikometrie=kontrola cipku (mam napsano jen 1× jinak me nekotroloval a vas?)
vag bpn
USG bpn
oGGT
vag bpn 2/P
vag bpn 4/P (co znamena to cislo atd?)
nevim jslti tusim spravne ze to bpn znamena vysetreni a to vgn znamena vaginalni vysetreni? Protoze to mam napsany v prukazce z kazdy kontroly ale gvaginalni vysetreni mi delal asi v 18.tt naposledy a od te doby nic a ted jsem 37.tt
ja to mam stejne(to bude asi stejnym Dr.)
akorat me jeste k tomu zajima zkratka
AFP
a t.č.bpn
GS
YS+
jen co vím- tak vag. je vaginálně a bpn- je bez patologického nálezu-tzn. že je to vpořádku.Snad napíše někdo zkušenější
ještě tč- toho času-v době kdy tě vyšetřoval
Příspěvek upraven 23.02.11 v 00:20
a vaginalni bez patologickeho nalezu takovy zaver muze udelat jen kdyz me vysetri spodem? Nebo kdyz sem e zepta zda se citim dobre a ja reknu ze jo tak napise bez patologickyho nalezu jako ze jsem vp ohode? .-D
no mělo by to být určitě po vyš. spodem bud normálně doktorem nebo uz, ale ty píšeš že jsi 37tt tak to už berou uz přes bříško-si myslím
Ajlo - Máte vybraný moc krásný jméno- No k našemu příjmení Bažant-to nejde, ale jinak
![]()
No mne vysetrovla naposeldy v 18. tydnu spodem…pak UTZ ve 20 a ve 30..jeste pak parkrat prohmatl bricho ale ted uz asi mesic ne, chodim jen na monitor..ja vim ze uz jsem 37 ale jen me to zajimalo protoze na kazdy kontorloe mi pise vgn bpv..coz je podle me po vysetreni ktery neamm a vzhledem k tomu ze ja se segrou jsem predcasze z dvojcat dost predcasne a dve deti mamce umrely po predcasnym proodu mi rpijde divny ze me nevysetruje spodem…ale u me je vse OK
Dekuju
my mame prave docela cizi prijmeni takze se to skvele hodi
jmeno tajime pred okolim protoze reakce byly kolikrat i na obycejny jmena desny…tak uvidime, reci budou ale je nam to fuk…nam se to libi je to nas Naty ![]()
diky..no me taky pise vgn btn AFP a pritom mi jen zmackl ve 14.tt jednou rukou bricho pod pupikem a tot vse
Na ostatní se vyprdněte- hlavně že se líbí vám!!!
Tak hlavně aby bylo vše ok, tak se dr. příště zeptej, bych ho chtěla slyšet co ti na to poví ![]()
No u nás bude v rodině taky vzrůšo až se dozví že čekáme třetí přírůstek do rodinky
ale at si každej trhne vychovávat je budeme my a ne oni
![]()
AliceP píše:
diky..no me taky pise vgn btn AFP a pritom mi jen zmackl ve 14.tt jednou rukou bricho pod pupikem a tot vse
ježíši já jsem zdrav. sestra ale toto bych ![]()
NO ja sme si rikala ze se ho zeptam ze udelam blbou co mi na to rekne
kdyz vim ze me nekotroluje…
Juu 3 deticky ja chci apson 2 ale vzdy jsem ctela 3 takze uvidime ted cekame prvni ![]()
Moje segra ma taky 3 nasi taky byli nejdriv mirne v soku (segra na tom neni financne nejlip) ale pak to vzali v pohode a jsou to nasi milacci ![]()
no docela mi stve ze nas Dr. poradne nevysetri a napise si do prukazky lzi…mozna se ho na to zeptam..udelam blbou jako ze to nechapu a kdyz mi odpovi tak reknu:to ale neodpovida skutecnosti ne?? ![]()
KRML: ja chci taky urco 2 deti a kdyz to budu zvladat a budem se mit dobre a zatozim po 3. tak klido i treti:))deti jsou dar preci:))
Já jsem vždycky říkala že chci 3.Pak mě to vždycky po porodu na chvíli přešlo.Ale moje mamka mi říkala, já ti věřím že do 35 ještě něco předvedeš!!
tak jsem zvědavá jak bude reagovat, ale zatím jsem na úplném začátku,takže tajíme- jsem byla jednou v 16tt na ukončení těhu.Tak tajíme aspon do velikonoc.dobrou noc ![]()
AliceP píše:
no docela mi stve ze nas Dr. poradne nevysetri a napise si do prukazky lzi…mozna se ho na to zeptam..udelam blbou jako ze to nechapu a kdyz mi odpovi tak reknu:to ale neodpovida skutecnosti ne??KRML: ja chci taky urco 2 deti a kdyz to budu zvladat a budem se mit dobre a zatozim po 3. tak klido i treti:))deti jsou dar preci:))
jojo- někdy na
když se perou, ale jsou to naši miláčci
![]()