Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, teď jsem byla na záchodě a trochu jsem zašpinila (tmavě hnědě), to asi nebude ta hlenová zátka, že? A je to normální špinit ke konci těhu??? Moc díky za vaše odpovědi…
Tmavohnědě je v pohodě, jak je čípek už hodně překrvený a mimčo na něj tlačí, tak občas praskne nějaká ta cévka.
A hnědé už je starší, takže vlastně ta cévka praskla už před nějakou dobou a teď to jen vyšlo.
Bála bych se červené, čerstvé krve v nějakém větším množství než pár nitek.
Pokud cítíš pohyby jako normálně, tak bych neplašila.
Presne souhlasim s tim, co napsala Gladys. Ja dokonce mirne spinila od 6 mesice, a vzdy to byla prave ta cevka s tim, ze dle te barvy je to tak, ze ona praskne a nez ta krev vytece, tak zhnedne, jelikoz musi projit kus cesty
Kazdopadne ja mela v prubehu tehotenstvi i parkrat trochu krve- cca 1 polevkova lzice. Zachvatila me silena panika, byla jsem jen v 6 mesici- jela jsem do porodnice na kontrolu a vzdy mi udelali velmi podrobnou kontrolu vcetne monitoru a vnitrniho i vnejsiho ultrazvuku, vzdy slo o cevku.
Tak se drz a radsi pro vsechny pripady odpocivej ![]()
Dobré ránko ![]()
Taky souhlasím. Podle mě když to neni čistá krev tak si myslim že to může být i třeba o vyšetření.
Ahojky, ja spinila v 34+4 a docela dost , byl to hneda krev ale valila se jako cerstva, musela jsem nosit slipovku a prestalo to az po scorutinu kdy jsem s tim lezela v nemocnici. Kdyby to bylo ve velkem mnozstvi a taklo to porad tak bych se nechala vysetrit ale jen takove zaspineni si taky mylim ze je neskodne, muze to byt i po styku. U me to zatka nebyla, ta odesla pet dni pred porodem a byla uplne jina.
Jo, zapomnela jsem rict to nejdulezitejsi- nechala bych se vysetrit i pri mirnym jednorazovym spineni a nic nenechala nahode. Clovek ma jistotu, ze je vse OK a neriskuje. Mne dr. rekl, ze je dobre, ze jsem prisla a at radsi prijdu znovu, aby se clovek ujistil, ze jde opet jen o zilku, kdyby se to zase objevilo.