Špinění v 34tt - je to normální?

2939
22.2.11 21:57

Špinění v 34 tt - je to normální?

Ahoj holky, teď jsem byla na záchodě a trochu jsem zašpinila (tmavě hnědě), to asi nebude ta hlenová zátka, že? A je to normální špinit ke konci těhu??? Moc díky za vaše odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.2.11 22:04

Tmavohnědě je v pohodě, jak je čípek už hodně překrvený a mimčo na něj tlačí, tak občas praskne nějaká ta cévka.
A hnědé už je starší, takže vlastně ta cévka praskla už před nějakou dobou a teď to jen vyšlo.
Bála bych se červené, čerstvé krve v nějakém větším množství než pár nitek.
Pokud cítíš pohyby jako normálně, tak bych neplašila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
22.2.11 22:06

Moc díky za info… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
23.2.11 00:32

Presne souhlasim s tim, co napsala Gladys. Ja dokonce mirne spinila od 6 mesice, a vzdy to byla prave ta cevka s tim, ze dle te barvy je to tak, ze ona praskne a nez ta krev vytece, tak zhnedne, jelikoz musi projit kus cesty :-D Kazdopadne ja mela v prubehu tehotenstvi i parkrat trochu krve- cca 1 polevkova lzice. Zachvatila me silena panika, byla jsem jen v 6 mesici- jela jsem do porodnice na kontrolu a vzdy mi udelali velmi podrobnou kontrolu vcetne monitoru a vnitrniho i vnejsiho ultrazvuku, vzdy slo o cevku. :-D Tak se drz a radsi pro vsechny pripady odpocivej :-D

• Citovat
  • Upravit
9306
23.2.11 07:45

Dobré ránko :srdce:

Taky souhlasím. Podle mě když to neni čistá krev tak si myslim že to může být i třeba o vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
23.2.11 07:59

Ahojky, ja spinila v 34+4 a docela dost , byl to hneda krev ale valila se jako cerstva, musela jsem nosit slipovku a prestalo to az po scorutinu kdy jsem s tim lezela v nemocnici. Kdyby to bylo ve velkem mnozstvi a taklo to porad tak bych se nechala vysetrit ale jen takove zaspineni si taky mylim ze je neskodne, muze to byt i po styku. U me to zatka nebyla, ta odesla pet dni pred porodem a byla uplne jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
23.2.11 09:11

Jo, zapomnela jsem rict to nejdulezitejsi- nechala bych se vysetrit i pri mirnym jednorazovym spineni a nic nenechala nahode. Clovek ma jistotu, ze je vse OK a neriskuje. Mne dr. rekl, ze je dobre, ze jsem prisla a at radsi prijdu znovu, aby se clovek ujistil, ze jde opet jen o zilku, kdyby se to zase objevilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky