Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Elenloth No mne ve 12.tt na screeningu soupli TP o tyden a ten jsem pak mela vyznaceny v prukazce a podle nej se jelo…na screeningu jsem byla v Podoli a sve gyndarce jsem to zopakovala asi 3×, ze v Podoli ho soupli-jinak by to taky byla ignorovala ![]()
Tak to me terminy sedi oba ve stejny den, podle 12.tt screeningu i ms, jinak bych to taky tak neprozivala…
@Freya10 ja to mela jen asi o sest dni, tak mi to gyndarka neposunula, pry se todela kdyz je to tyden a vic, mela jsem ho v prukazce v zaznamu kontrol. Ale vzdy kdyz me objednavala na nejake vysetreni, tak jsem zminila ze je o tyden mladsi (vedela jsem presne kdy byla ovulace, mam delsi cykly) a nebyl problem, vzdy to respektovala, objednala o par dni pozdeji a vse v klidu. Ani me nenapaflo, ze v Podoli na to nebudou brat ohled. Pripadala jsem si tam jak nesvepravna, nikdo neposlouchal, co rikam, az na Dr Martana, ten byl jak zjeveni.
@sakota píše:
Tak to me terminy sedi oba ve stejny den, podle 12.tt screeningu i ms, jinak bych to taky tak neprozivala…
Bud v klidu. Dobre to dopadne. Nakonec porodis ani nevis jak. V poradne se mnou byla holka, taky prenasela, pry cesty skoro nepripravene. Nastupovala na vyvolavacku vecer prede mnou, rano sla na sal a za par hodin porodila. Potkaly jsme se na chodbe, zadne dramo to nebylo.
@Elenloth diky za uklidneni a podporu. Snad to tak bude.
Jak jsem byla cele tehotenstvi v klidu a porod me absolutne nevzrusoval, ted to na me nejak dopadlo…
@sakota ja rodila 7.7. 2016 v podoli malá mela odhad 3,5 a vic. Tak jsme se domluvili na vyvolávacce v den termínu, protoze jsem menší s malou pánvi, malá vážila nakonec 2980 g. A rodila jsem nakonec císařem. Ale musim říct, ze to bylo super, cely operační tým i sestry na 6 neděli proste bomba, doporučuji teda nadstandartni pokoj ten je super. Sestřičky ti vše ukážou a jsou mily opravdu jsem rada, ze jsem rodila tam
![]()
@Gweopanda Super, dekuju za reakci. Uz aby to bylo, na jednu stranu jsem nervozni, ale nemuzu se dockat. ![]()
@Gweopanda píše:
@sakota ja rodila 7.7. 2016 v podoli malá mela odhad 3,5 a vic. Tak jsme se domluvili na vyvolávacce v den termínu, protoze jsem menší s malou pánvi, malá vážila nakonec 2980 g. A rodila jsem nakonec císařem. Ale musim říct, ze to bylo super, cely operační tým i sestry na 6 neděli proste bomba, doporučuji teda nadstandartni pokoj ten je super. Sestřičky ti vše ukážou a jsou mily opravdu jsem rada, ze jsem rodila tam![]()
Omlouvam se @sakota za pleveleni diskuze, ale mohu se Te jen strucne zeptat, zda jsi ten nadstandard ziskala hned a jestli jsi mela ten novy Podolsky balicek?
@Cuddy balíček jsem neměla, při nástupu jsem řekla, ze mam zajem o nadstandartni pokoj a mela štěstí, ze byl volný. Chvilicku jsem byla i na normálním pokoji asi 3 hodiny a byla vděčná, ze vyšel ten nadstandart. Normální pokoje jsou taky v pohodě, ale je lepsi mít soukromí pro sebe a miminko. Ten nadstandart je k nezaplacení ikdyby to to stalo 3× tolik tak ty peníze za to stojí ![]()
@Cuddy píše:
Omlouvam se @sakota za pleveleni diskuze, ale mohu se Te jen strucne zeptat, zda jsi ten nadstandard ziskala hned a jestli jsi mela ten novy Podolsky balicek?
Sice jsem tam rodila minuly rok, ale o nadstadart jsme zadali hned po porodu ja i muj partner v dobe kdy jsem jeste lezela jip a nikdo nebyl ochotni rict zda bude nebo ne. Urgovali jsme to kazdy den a neziskala jsem ho.
Ja se o nadstandart rvat nebudu, uplne mi postaci, kdyz zdrava a ziva porodim zdrave a zive dite, tech par dni tam pak uz zvladnu vsude ![]()
@Freya10 jenze kdyz je urcen termin podle uzv a vsichni doktori ho ignoruji jedou podle pm, tak si pripadam, ze jsem u toho poceti nebyla snad ani ja. Teprve ctvrty doktor nebyl liny si to v papirech dohledat, ale to zas potom bylo „pan primar uz rekl…“ Kdyby nekdo zminil jakykoli problem s placentou, ditetem, monitory atd. tak sklapnu podpatky a jdu. Vsichni jenom vyhrozovali kdecim, i kdyz vsechna vysetreni byla v poradku a jediny argument byl ze prenasim a to podle blbeho terminu porodu.