Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chci se prosím zeptat zítra mám volat do rizikove poradny jestli neporodím. jak dlouho Vás nechali přenášet?? v Hradci Králové… nebo klidne i jinde..je mozne aby kdyz sem otevrena a mam pripravene porodni cesty porod vyvolali?? dekuji za vsechny odpovedi
Do rizikove jsem sla 40+0 to bylo pondeli na patek me objednali na vyvolani, doktor tvrdil ze sama porodim jen zazrakem, tak ten se stal ve ctvrtek jsem porodila. konkretne teda HK
@raga super moc dekuji.. ja totiz zitra budu taky 40+0 mam tam volat. a v koho si mela za doktora prosim??
Dr.Hodika.Me tam poslala moje doktorka. V kartotece mi pak rekli ze k nemu a byl fajn. v hk zrovna malovali, tak otvirali az v ten patek, takze jsem rodila nakonec v Jicine a jsem za to i rada, bylo to tam super.
@raga aha ja bych prave rada Hodika nebo Boudyse… ale hlavne ne Gregora… no snad ho nechytnu ![]()
@zuzka90 Ahoj, já byla v rp ve 40+1, dr. v mě objednal na 40+4 na vyvolání kvůli velikosti plodu, ale porodila jsem ještě ten den, připravená jsem byla. Můžu se zeptat, proč nechceš Gregora? Přišel mi v poho, teda měla jsem ho 2× na vizitě po porodu, jinak nic víc.
Ahojky, mě tam poslal můj dr. když už jsem přenášela to bylo v pátek 40+2 šla jsem bez objednání. Byla tam Podholová, udělala mi Hamiltona a obědnala na vyvolávačku na pondělí. Naštěstí jsem v sobotu porodila ![]()
@jaanika nehci protoze sem slysela hrooozne moc negativa na neho a i moje doktorka rikala at radsi nerodim v pondeli ze tam je Gregor… ona snim totiz jeste nedavno delala… teda jako ona delala ve fakultce.. a delala i rizikove ale od noveho roku si dela uz jen u sebe.. tak pravae proto
@zuzka90 nj, teď jsem koukala do diskuze Porodnice HK a docela mazec… a mě přišel takovej seriozní ![]()
@jaanika moc diky je to moje prvni tak bych to chtela prozi v tak nejak normalne a ne ve zbytecnem stresu
kvuli doktorovi ![]()
@zuzka90 To naprosto chápu. Já mám docela problém s doktorama- chlapama obecně, tak jsem se docela klepala, koho chytnu. Moje dr. mě posílala do poradny s tím, že mi PANÍ DOKTORKA udělá hemiltna, tak jsem to brala jako hotovou věc, že půjdu k doktorce, ale protože jsem nebyla objednaná, šoupli mě v kartotéce k dr. Štěpánovi - byl teda naprosto v pohodě, ale stejně jsem byla na zhroucení
měla jsem ho pak i na příjmu (tak jsem byla ráda, že se ve mě nebude hrabat někdo další - sorry, že to tak píšu) a nakonec mě rodila dr. Kubečková.
@jaanika ja te chapu ![]()
jinak Štěpán je tam prý jeden ztěch nejlepších ![]()
No přišel mi jak jasnovidec
řekl, že to bude rychlý a že porodím určitě přes víkend a to vyvolání nebude potřeba (přitom jsem měla už 14dní stejný nález) a udělal mi hemiltna - za 3 hodiny mi praskla voda:-) a za dalších 6h byl malej na světě:-)
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.