Hospitalizace Ostrava Fifejdy

14
12.3.13 11:38

hospitalizace ostrava fifejdy

Dobry den, chtela sem se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s hospitalizaci v porodnici ostrava fifejdy. zitra mam byt nekde hospitalizovana protoze sem uz tyden po terminu a moje porodnice v Karvine je zavrena tak zvazuji ostravu fifejdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
quassa
12.3.13 11:42

@Deed22 Fifejdy nevím, ale Vítkovice jsou fajn ;)

• Citovat
  • Upravit
1563
12.3.13 11:43

Ahoj já tam jak rodila tak skončila ve 35.tt, s podezřením na preeklampsii…na porodním je to fajn, milý personál, moderně zrekonstruované, jen u porodu mě 2× nastřihli mimo kontrakci, takže bolest jako blázen :roll: :roll:, na šestinedělí jsem rostla s doktorky Liškové z novorozeneckého a pár sester…nešlo mi kojení, malý byl spavý, neuměl se přisát, rozjela se mi diky tomu stresu poporodní deprese. Podruhé už bych tam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.13 11:51

Peti je mi lito tve spatne zkusenosti, co sem cetla tak prave vsichni byli celkem spokojeni a je pravda ze na kazde porodnice se urcite najde neco spatneho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.3.13 12:00

Ja jasem tam rodila v srpnu, byla jsem spokojena maximalne. porodni je krasne nove zrekonstruovane. oddeleni sestinedeli neni vzhledove nic moc, ale sestry z sestinedeli i novorozeneckeho byly hrozne hodne a napomocne.
Dr Liskova je pripad sam pro sebe, ale clovek vidi 2min u vizity, jinak se vsim pomahaji sestricky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.13 12:09

Dekuji za nazory, nejde mi tak o to jak to tam vypada ale hlavne o peci od sestricek a doktoru. a nevite nahodou jak dlouho po terminu trva nez by mi porod vyvolali umele??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.3.13 12:15

@Deed22 Ahoj,tak já rodila obě děti ve Vítkovicích a naprostá spokojenost :palec: obě jsem přenášela dceru 10dní(termín byl 12.9.2008-vyvolání 22.9.2008-dcera se narodila za 9hodin v 16hod),syna 7dní(termín porodu 9.7.2012-vyvolání 16.7.2012-narodil se za 3 hodiny v 10:22hod)obě děti v pondělí. Asi záleží jaký tam bude doktor a jak dlouho tě nechají ale dá se i domluvit mě nabídly u syna 16. nebo 18.červenec tak jsem vzala 16tého bo s tím břichem už jsem nemohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.3.13 12:15

@Deed22
o vyvvolani porodu nevim. ja jsem tam skoncila s akutnim cisarem. ale za me sestricky i doktori opravdu fajn. samozrejme nic neni 100%, ale kdyz se clovek na vsechno zepta a poprosi o pomoc a radu (dost podstatne si o to rict), tak se mi vzdycky venovali a sestricka tam se mnou klidne sedela ve 3 rano a snazila se pomoc s kojenim treba pulhodiny a pak jeste bezela delat prikrm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
12.3.13 13:09

Já jsem na Fifejdách rodila obě děti a byla jsem spokojená. I s porody, i s péčí sestřiček. Poprvé jsem měla problémy s kojením, syn se neuměl přisát a sestřičky za mnou trpělivě chodily a pomáhaly mi.
A s vyvoláním porodu - kamarádce vyvolávali na Fifejdách po 14 dnech přenášení. Já jsem přenášela týden, ale porod se mi rozjel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.3.13 13:27

Potom co tady ctu se asi rozhodnu pro ty fifejdy, moc vsem dekuji za odpovedi :-)
snad nebudu ten pripad co bude muset jeste tyden prenaset uz bych to chtela mit za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
12.3.13 17:43

Havířov je taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková