Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobry den, chtela sem se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s hospitalizaci v porodnici ostrava fifejdy. zitra mam byt nekde hospitalizovana protoze sem uz tyden po terminu a moje porodnice v Karvine je zavrena tak zvazuji ostravu fifejdy ![]()
Ahoj já tam jak rodila tak skončila ve 35.tt, s podezřením na preeklampsii…na porodním je to fajn, milý personál, moderně zrekonstruované, jen u porodu mě 2× nastřihli mimo kontrakci, takže bolest jako blázen
, na šestinedělí jsem rostla s doktorky Liškové z novorozeneckého a pár sester…nešlo mi kojení, malý byl spavý, neuměl se přisát, rozjela se mi diky tomu stresu poporodní deprese. Podruhé už bych tam nejela.
Peti je mi lito tve spatne zkusenosti, co sem cetla tak prave vsichni byli celkem spokojeni a je pravda ze na kazde porodnice se urcite najde neco spatneho ![]()
Ja jasem tam rodila v srpnu, byla jsem spokojena maximalne. porodni je krasne nove zrekonstruovane. oddeleni sestinedeli neni vzhledove nic moc, ale sestry z sestinedeli i novorozeneckeho byly hrozne hodne a napomocne.
Dr Liskova je pripad sam pro sebe, ale clovek vidi 2min u vizity, jinak se vsim pomahaji sestricky.
Dekuji za nazory, nejde mi tak o to jak to tam vypada ale hlavne o peci od sestricek a doktoru. a nevite nahodou jak dlouho po terminu trva nez by mi porod vyvolali umele??
@Deed22 Ahoj,tak já rodila obě děti ve Vítkovicích a naprostá spokojenost
obě jsem přenášela dceru 10dní(termín byl 12.9.2008-vyvolání 22.9.2008-dcera se narodila za 9hodin v 16hod),syna 7dní(termín porodu 9.7.2012-vyvolání 16.7.2012-narodil se za 3 hodiny v 10:22hod)obě děti v pondělí. Asi záleží jaký tam bude doktor a jak dlouho tě nechají ale dá se i domluvit mě nabídly u syna 16. nebo 18.červenec tak jsem vzala 16tého bo s tím břichem už jsem nemohla ![]()
@Deed22
o vyvvolani porodu nevim. ja jsem tam skoncila s akutnim cisarem. ale za me sestricky i doktori opravdu fajn. samozrejme nic neni 100%, ale kdyz se clovek na vsechno zepta a poprosi o pomoc a radu (dost podstatne si o to rict), tak se mi vzdycky venovali a sestricka tam se mnou klidne sedela ve 3 rano a snazila se pomoc s kojenim treba pulhodiny a pak jeste bezela delat prikrm.
Já jsem na Fifejdách rodila obě děti a byla jsem spokojená. I s porody, i s péčí sestřiček. Poprvé jsem měla problémy s kojením, syn se neuměl přisát a sestřičky za mnou trpělivě chodily a pomáhaly mi.
A s vyvoláním porodu - kamarádce vyvolávali na Fifejdách po 14 dnech přenášení. Já jsem přenášela týden, ale porod se mi rozjel sám.
Potom co tady ctu se asi rozhodnu pro ty fifejdy, moc vsem dekuji za odpovedi ![]()
snad nebudu ten pripad co bude muset jeste tyden prenaset uz bych to chtela mit za sebou ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.