Přenášení v porodnici Podolí

14
24.2.12 13:05

Přenášení v porodnici Podolí

Ahojky,

ráda bych se zeptala na zkušenosti maminek co přenášeli v PODOLÍ. Do jakého týdne vás nechali přenášet? Sice toto téma tu již existuje, ale zajímají mě aktuální informace.
Já jsem momentálně 40+5tt. Pokud se sám porod nerozjede, tak jsem objednaná na monitor a na kontrolu 41+1tt, kde by měl pan doktor rozhodnout o indukci. Obávám se ale, aby mě v tento den neposlali domu a nepozvali si mě třeba až zase za další 2 - 3 dny. To bych nerada, protože mám obavy o zdraví miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
24.2.12 13:20

Ja byt tebou jsem trpeliva. Pokud jsi pod dohledem a mimco se ma k svetu, tak bych klidne cekala do 42+0 tt. Mela bych spis strach o miminko, pokud by mi porod vyvolavali nez ho nechat dyl v brichu :).
MMCH. prenaseni je az od 42+0 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.2.12 13:39

JJ, vím, že přenášení je až od 42+0, jen jsem to špatně napsala. :? Já jsem právě včéra byla 3× na monitoru, protože se jim to nějak nezdálo. S tím, že kdyby ten 3 vyšel špatně, tak by si mě tam nechali. Dneska jsem byla opět na monitoru a ten už vyšel líp. Takže proto mám ty obavy. Určitě bych chtěla raději porodit spontálně, ale když občas slyším ty různé příběhy, jak byla už špatná plodová voda a tak dále, tak se prostě začínám bát. Hold jsem takový strašpytel. Taky mám i špatné zkušenosti s lékařema, někteří mají dost špatný přístup. Nechci aby něco zanedbali nebo podcenili. Tak stále doufám, že to prostě přijde samo a já budu mít klid a toho mrňouse už konečně u sebe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.2.12 14:17

Neboj, plodova voda se neda zkazit. To jsou povery ;). Pokud neni voda cira a je zelena ( napr.) tak se do ni miminko vykakalo, co zneni zas tak uzasny, kdyz se te vody napije, ale zase tak casto se to nestava. Ja mela jeden porod vyvolavany a druhy prirozeny ve 42 tt. Ten vyvolavany byl katastrofalni, slo o zivot mne i dcerce, je to na dlouhe povidani, ale vse dopadlo dobre. Ten prirozeny byl hodne tezky, pac se mala otocila oblicejem na horu a vesele si pozorovala hvezdy :D, ale vytlacila jsem si ji. A klidne bych sla rodit znovu.
Neboj se niceho, hlavne vnimej pohyby, kdyby se mimco pul dne nehybalo mazej do porodky, ale verim , ze vykoukne, jak bude mimco pripraveny a vse dopadne na vybornou a budes mit toho mazlika u sebe :hug: :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.2.12 16:45

Ahoj, já teda rodila v Motole, ale nechali mě až do 41+6 ale stejně museli vyvolávat… Ke konci jsem chodila na monitory obden… A plodová voda byla úplně v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 14:36

@Weru
Ahojky, muzu se te zepta co se delo, ze jste mely takove problemy u vyvolavaneho porodu???? :think:

Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.12.12 12:15

@AndyC Prosímtě, neboj, já byla v Podolí na vyvolávaném porodu 2× a žádná hrůza to zas nebyla. Teda speciálně když si požádáš o epidurál. Jinak kromě monitorů je u přenášení rizikové to, že stárne placenta, na žilách (žíle) se mohou už dělat infarkty a dítě nemá dost vzduchu/výživy… Prostě vše má pro a proti. Moje kamarádka byla Dr. v Podolí (už tam ale nepracuje) a rodila mi mého 1. syna. A rozhodně přenášet nedoporučuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
11.12.12 12:18

@AndyC Jestli máš obavy o dítě, nenech se odbít, připomeň Dr., že se jim to už minule nelíbilo, že dělali ty 3 monitory a že tam klidně zůstaneš, že není nač čakat… Bude to také záležet na tom, jak budou mít volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.8.13 09:19

Ahoj holky, prave riesim prenaseni na Podoli.

Sme 40+3 a na Podoli som vcera stravila 4 hodiny a 2× monitor a poslali ma domov. Doktorka ma ani nevidela, ziadna kontrola ‚tam dole‘ a ani ultrazvuk. Je to standardny proces? Nemali by zistovat ako to vypada fyzicky a kolko vazi mimi jestli sa porod nejak blizi a tak? A ako dlho sa nechava standardne na Podoli prenasat? Zacinam byt nervozna… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.13 16:42

Ja jsem u prvniho prenasela skoro 2 tydny. Nastup do Podoli na vyvolavani 41+5, syn se narodil 41+6. porod trval 26 hodin od zavedeni tablety (a to uz jsem nastupovala s pravidelnyma bolestma po 10 min). Po terminu jsem chodila na kontroly kazde 2-3 dny. kdyz se malymu darilo, tak to dal neresili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
21.8.13 19:17

Evinko, tak to teda bol porod! UUFFF!
Tak dlho nechaju cakat…jooooj tak to mam este na dlho!!!
miminko asi bolo velmi spokojne v brisku;)

citace] @Evinka01 píše:
Ja jsem u prvniho prenasela skoro 2 tydny. Nastup do Podoli na vyvolavani 41+5, syn se narodil 41+6. porod trval 26 hodin od zavedeni tablety (a to uz jsem nastupovala s pravidelnyma bolestma po 10 min). Po terminu jsem chodila na kontroly kazde 2-3 dny. kdyz se malymu darilo, tak to dal neresili.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí