Přenáším a už jsem z toho nešťastná

219
9.6.12 14:12

Prenasim a uz jsem stoho nestastna

Ahoj Nedockave pojdte poklabosit o svych pocitech vim , ze tehle diskuzi je asi spousta , ale zadna neni aktualni proto zakladam tuhle diskuzi .
4.6 jsem mela termin a porad se nic nedeje je to me 4te tehotenstvi po 7 letech a citim se jak prvorodicka :) Nikdy jsem neprenasela , az toto tehotenstvi .
6.6 My delali hamiltonuv hmat po nem jsem mela mentruacni bolistky spinila jsem a nic v noci to preslo .
Zapomela jsem ziju v zahranici a zde maj jinej pristup ( prirozene ) jinak porod mi chtej vyvolat az 18.6 to budu presne 42 tt to je hruza tak dlouho .
Citim se uz hrozne uz bych chtela mit mimi :srdce: a ne porad cekat kdy to zacne . Nemate nejakou zkusenost jak vyvolat porod ? Malinik tu nemame ani lnene seminko . Horkou vanu jsem zkousela a nic fizycka namaha tu mam kazdej den doma a telo proste je na to zvykly .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
9.6.12 14:13

Jinak se omlouvam za gramatiku nemam hacky a carky . :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 14:16

Ahoj, já si myslím, že porod spouští mozek. Takže nějaké skákání a horká vana miminku jen může způsobit nepříjemno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
9.6.12 14:18

Mě poradila kamarádka sestřička sklenku červeného, vanu a sex… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.12 14:19

Dobra rada :) , ale jak vypnout nejde na to nemyslet . Myslim , ze mas pravdu predtim jsem nikdy nemyslela kdy budu rodit a deti se mi narodili na 38 tt a posledni na 36 tt a ted ??? Opravdu je to hruza !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.6.12 14:21

@elisagi taky jsem týden přenášela a po nástupu do nemocnice mě odložili ještě dva dny, takže já byla nejen na nervy, ale nešťastná, kdy už to konečně příjde.no a dr. nám s úsměvem říkal,ať tomu pomůžeme vydatným milováním a aspoň 3× denně. :lol: .nám to sice nepomohlo, ale u jiných to prý účinek má..tak ať to krásně zvládneš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 14:22
@elisagi píše:
Dobra rada :) , ale jak vypnout nejde na to nemyslet . Myslim , ze mas pravdu predtim jsem nikdy nemyslela kdy budu rodit a deti se mi narodili na 38 tt a posledni na 36 tt a ted ??? Opravdu je to hruza !

Já mám termín 19.6. a bojím se, že taky budu přenášet. Prvního syna jsem přenášela, vyvolávali mi ho, chodila jsem po porodce do schodů, dělali Hmiltona, cpali léky..nic. Tělo musí spustit signál. To je, jako by si člověk vyvolával menstruaci. To nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 14:24

Nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.12 14:26

to je zahul co ? Me chtej vyvolavat porod az 18.6 to budu presne 42tt zda se mi to dost pozde , v pondeli mi chtej delat dalsiho hamiltona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.6.12 14:27

Mně pomohl ricinový koktejl - teda otázka, jestli by to nepřišlo i bez něj, byla jsem 41+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 14:31
@elisagi píše:
to je zahul co ? Me chtej vyvolavat porod az 18.6 to budu presne 42tt zda se mi to dost pozde , v pondeli mi chtej delat dalsiho hamiltona

Hamiltona bych si dělat nenechala, a hlavně si hlídej malýho ozvy. Já už se teda vyvolávání bojím, protože můj kluk po porodu v pořádku nebyl. Vyvolávat začali 10 den po termínu a narodil se 13 den po termínu. Tentokrát ať mi ho klidně teda zkusí vyvolat, ale pokud to nebude postupovat, tak budu už řvát o císaře, žádné dlouhé vyvolávání, když to nepostupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.12 14:55
@micelinka píše:
Mně pomohl ricinový koktejl - teda otázka, jestli by to nepřišlo i bez něj, byla jsem 41+0.

co to je ten olej neznam, abych se priznala ja ziju v Anglii a jak se to vlastne pouziva ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
9.6.12 14:57
@dada12 píše:
Hamiltona bych si dělat nenechala, a hlavně si hlídej malýho ozvy. Já už se teda vyvolávání bojím, protože můj kluk po porodu v pořádku nebyl. Vyvolávat začali 10 den po termínu a narodil se 13 den po termínu. Tentokrát ať mi ho klidně teda zkusí vyvolat, ale pokud to nebude postupovat, tak budu už řvát o císaře, žádné dlouhé vyvolávání, když to nepostupuje.

Proc myslis, ze ten hamilton neni dobrej ? Ja teda citim po prade min pohybu od tech dob co mi delali hamiltona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 15:02
@elisagi píše:
Proc myslis, ze ten hamilton neni dobrej ? Ja teda citim po prade min pohybu od tech dob co mi delali hamiltona.

Já nevím, některý holky tady na emiminu to umí vysvětlit lépe, ale mě přijde, že to ničemu nepomůže a jen je to bolestivý. Mě ho dělali taky před prvním porodem, no nevím, dala jsem si do porodního plánu, že ho nechci, a pokud ano, tak aby se mě zeptali. Minule mi ho totiž udělal a já nevěděla, co mi to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
9.6.12 15:06

Teď koukám na ten ricinový koktejl, ale v tom je slivovice a ta se dostane do plodové vody a dítě pak pálí oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí