Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Maminky potrebuji radu uz 2 den přenáším a miminku se ne a ne nechce na svetporadite mi nejake babske rady aby se mi podarilo rozjet porod???
Myslim ze dva dny neni moc
ale co treba zkusit sex, horkou vanu, delsi prochazka? ![]()
@Anonymní píše:
Maminky potrebuji radu uz 2 den přenáším a miminku se ne a ne nechce na svetporadite mi nejake babske rady aby se mi podarilo rozjet porod???
Pokud tělo není na porod připravené, tak babske rady určitě nezaberou. Hoď se do klidu a zbytečně se nestresuj. Do 14 dnů máš miminko u sebe. Neboj.
Babské rady nepomáhají, když se miminku ještě nechce ven, tak prostě nepůjde. Vím o čem mluvím, „přenášela“ jsem druhý týden (druhý den mě to ještě fakt netankovalo
a vyzkoušela jsem snad úplně všechno. Jo, a přenášení je až po 42+0, do té doby je případný porod normálně v termínu.
To dítě nemá v břiše kalendář, ve kterém ti doktor vyznačil nějaké datum, kde by mělo vylézt. Ten datum je přibližný, max je do 42tt.
Už druhý den?
Panečku, to je ale doba!!
Mně pomohlo několikrát za sebou si vyjít něklik pater. A potom sex
Ale když se miminu nebude chtít, nenaděláš nic.
@blobfish píše:
Babské rady nepomáhají, když se miminku ještě nechce ven, tak prostě nepůjde. Vím o čem mluvím, „přenášela“ jsem druhý týden (druhý den mě to ještě fakt netankovaloa vyzkoušela jsem snad úplně všechno. Jo, a přenášení je až po 42+0, do té doby je případný porod normálně v termínu.
Presne tak. Fyziologické tehotenstvo trvá 38-42tt. Takže pokiaľ si 2 dní po TP tak ešte neprenasas. Toto by mali vysvetľovať gynekologovia ako jednu z prvych vecí pretože 90% tehotnych sa upina na stanovený termín pôrodu a potom je to sama panika a stres. Hod sa do kľudu, do 2 týždňov máš babo v náručí
Já rodila přirozeně až den před plánovaným vyvoláváním porodu. Nic nepomohlo. Ale sestra i doktor radili sex. Procházkovali jsme pořád, chodila jsem i po všech obchodech s nábytkem, nakonec to dopadlo tak, že nový nábytek (který jsme až tak rychle nepotřebovali) přivezli ve stejný den, co jsme si přivezli domů miminko. Takže následujícíh několik dní tatínek montoval a já se starala o mimi ![]()
Mě pomohla horka vana a za 2 dny to začalo ..ale třeba to tím nebylo a začalo by to i bez vany…rodila jsem 40+3
pokud se mi to prej nerozjede samo tak ve ctvrtek by mi dali nejakou tabletku do pochvy aby se mi to rozjelo…Jde o to ze mimi uz je docela velke ![]()
@Anonymní píše:
pokud se mi to prej nerozjede samo tak ve ctvrtek by mi dali nejakou tabletku do pochvy aby se mi to rozjelo…Jde o to ze mimi uz je docela velke
no ono už do čtvrtka až tak moc nevyroste ![]()
A proc nejdriv nezkusi Hamiltona? Ja byla 39+5 a doktorovi jsem rekla, ze uz proste chci porodit, tak mi udelal Hamiltona s tim, ze to bude tak 50 na 50, jestli porodim a ve 40+0 bylo mimco venku.
@Anonymní píše:
Zkus se pořádně nažrat
mně to pomohlo… ![]()
snídaně: řádka perníku s plnotučným mlíkem
oběd: pekingská kachna s nudlema
sváča: dva větrníky
večeře: půlka kuřete a něco k tomu…
bože, díky za klystýr… ![]()
Maminky potrebuji radu uz 2 den přenáším a miminku se ne a ne nechce na svet
poradite mi nejake babske rady aby se mi podarilo rozjet porod???