Prenatal Brno DVD

53
22.1.21 09:27

Prenatal Brno DVD

Ahoj,
za chvilku mě čeká druhý screening v Prenetalu v Brně.
Mají tam uvedeno toto:
Cena tohoto vyšetření je 1 500,– Kč (v balíčku je kromě vyšetření i DVD nahrávka celého vyšetření a kvalitní foto – pokud technicky lze i v 3D zobrazení).

Babičky se těší že se podívají na záznam z vyšetření a mě by jen zajímalo to nemusím teda nosit cd, USB nebo cokoliv to mi daji už na disku?
Tuhle otázku jsem tady nenašla tak snad se neopakuji.

Děkuji za odpověď

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
996
22.1.21 19:10

Na druhy screening jdu za tyden, ale co jsem si vsimla, tak na prvnim screeningu v ordinaci pana doktora Vlasina, je na stole stojan s novymi (prazdnymi) DVD. Takze to tam urcite dostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.1.21 19:12
@janikema90 píše:
Na druhy screening jdu za tyden, ale co jsem si vsimla, tak na prvnim screeningu v ordinaci pana doktora Vlasina, je na stole stojan s novymi (prazdnymi) DVD. Takze to tam urcite dostanete.

Super děkuji moc. Pokud si náhodou pak vzpomenete tak napište. Mějte se a ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
22.1.21 20:05

DVD jsme taky dostali, je to v ceně :-) A perfektní památka na těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.1.21 15:01

Ja byla v Prenatalu na 2 screeningu v cervenci. Dali mi vybrat - bud fotka a 3Dfotka a nebo fotka video na DVD. Kdybych chtela video i 3D foto, musela bych priplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
4.9.22 21:21

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jak je to v Prenatalu Brno nyní s 3D fotkou + DVD záznamem na 2.screeningu? Dostanu obojí, nebo si lze při vyšetření připlatit (nemusím dopředu nic objednávat)? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky