Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
za chvilku mě čeká druhý screening v Prenetalu v Brně.
Mají tam uvedeno toto:
Cena tohoto vyšetření je 1 500,– Kč (v balíčku je kromě vyšetření i DVD nahrávka celého vyšetření a kvalitní foto – pokud technicky lze i v 3D zobrazení).
Babičky se těší že se podívají na záznam z vyšetření a mě by jen zajímalo to nemusím teda nosit cd, USB nebo cokoliv to mi daji už na disku?
Tuhle otázku jsem tady nenašla tak snad se neopakuji.
Děkuji za odpověď
Krásný den
Na druhy screening jdu za tyden, ale co jsem si vsimla, tak na prvnim screeningu v ordinaci pana doktora Vlasina, je na stole stojan s novymi (prazdnymi) DVD. Takze to tam urcite dostanete.
@janikema90 píše:
Na druhy screening jdu za tyden, ale co jsem si vsimla, tak na prvnim screeningu v ordinaci pana doktora Vlasina, je na stole stojan s novymi (prazdnymi) DVD. Takze to tam urcite dostanete.
Super děkuji moc. Pokud si náhodou pak vzpomenete tak napište. Mějte se a ať to dobře dopadne
DVD jsme taky dostali, je to v ceně
A perfektní památka na těhu ![]()
Ja byla v Prenatalu na 2 screeningu v cervenci. Dali mi vybrat - bud fotka a 3Dfotka a nebo fotka video na DVD. Kdybych chtela video i 3D foto, musela bych priplatit.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Jak je to v Prenatalu Brno nyní s 3D fotkou + DVD záznamem na 2.screeningu? Dostanu obojí, nebo si lze při vyšetření připlatit (nemusím dopředu nic objednávat)? Děkuji ![]()