Přenosná taška na dítě

748
25.7.06 13:59

Přenosná taška na dítě

Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám kočárek Deltim travel soft, jeho součástí byla i přenosná taška na dítě. Chci se zeptat, do kdy v ní miminko musí být? Mám pocit, že když jsem ho kupovala, tak prodavačka říkala, že minimálně do 4 měsíců. Jde mi o to, že Ondra je dlouhán - při narození 55 cm, 4 měsíce mu ještě nejsou, a už se tam vejde jen tak tak. Když tašku vyndám, tak pak mám pocit, že kočár není úplně až do lehu, ale jako lehce zdvihnutý, ale nevím, jestli to není jen můj pocit. Poradíte? Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
25.7.06 14:04

ahoj helen, ja mam deltim sport a do te tasky jsem ho v lete nedavala, kdyz se narodil az pozdeji,takze ja myslim ze ta taska nic neznamena.prece ten hluboky bez tasky je take dost tvrdy a rovny ne?taky jsem mela obra(54cm,4,15kg)a v techto vedrech bych ho tam vubec nemucila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
25.7.06 14:04

zkus ty zada jeste polozit,treba to jeste jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
25.7.06 14:05

my meli hoco tornado, tasku jsem vyndala hned jak mi prislo, ze se v ni marketka nemuze pohodlne rozvalit…

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.7.06 14:07

Ahoj Helen,
mam taky kočárek Deltim travel soft :) .Máš pravdu,ten kočárek je trošku zdvihnutý.Naše malá se do tý tašky ještě vejde určitě do toho 5.měsíce,má teď 58cm.Děti by neměli být do 5.měsíců na nakloněnym,ale když už se ti tam prcek nevejde,tak se asi nedá nic dělat.Zkus se zeptat doktorky na její názor.
To jsem to poradila,co :D
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.7.06 14:32

Ahoj,
mam taky Deltim, ale Travel. Originál taška je vyteplená, tak jsme kupovali ještě jednu na léto nevyteplenou. Když nám z ní Andrejka vyrostla, tak jsem z té vyteplené vyndala desku, která tvoří pevné dno (je vyndavací, protože taška slouží zároveň jako fusak) a na ni jsem dala tenkou vrstvu obšitého molitanu. Stejnou službu splní i tenká deska ze sololitu.
Myslím, že minimálně do těch 5 měsíců by mimi mělo ležet na rovném, čím déle, tím líp.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
25.7.06 16:59

Holky, dík, já ho v tý tašce rozhodně nechám, jak nejdéle to půjde. Naštěstí spí i leží hodně s pokrčenýma nožičkama a když si je chce natáhnout, tak je dává nahoru na to ukončení kočárku. Když to jinak nepůjde, tak koupím tu sololitovou desku - to mi uříznou např. v Baumaxu? Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí