Prenatální ultrazvuk

1896
17.8.13 00:05

Prentalní ultrazvuk

Ahojky holka jedu ve středu na prentalní ultrazvuk a chci se zeptat to se děla ve 3D a 4D že? nevíte kolik dtoji fotečka z ultrazvuku? jinak jedu na polikliniku Do Hradce králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
17.8.13 00:07

Já jsem za foto 3D platila 100kč/ks a za video chtěl dr 250kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.8.13 08:11

@Martiinka nevím jaký utz máš přesně na mysli ale mě teda nikdo 3D jen tak nedělal, utz ve 13, 20 i 30tt byl klasický. Ve 26tt jsem byla na 3D ale to jsem si sama platila a nebylo to vyšetření, prostě mi jen nahráli video. Jinak já byla v Prenatalu v Brně a tam jsem k utz ve 13 a ve 20tt dostala klasickou fotku zdarma, 3D fotka tam stála 250 Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
17.8.13 08:16

Zavolej tam a domluv si to dopředu. Bez požádání ti totiž nebudou žádný 3D ani fotečku dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
17.8.13 08:36

Asi záleží na lékaři jaké má vybavení, můj lékař má přímo v ordinaci i 3D ultrazvuk, takže mi ho od toho 20tt dělá pokaždé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.8.13 08:44

@Martiinka ahoj, kam v Hradci jdes a jaky utz mas namysli? Ja byla na prvotrimestralnim screeningu v sanusu v HK a sam od sebe dr prepnul utz z 2D na 3D a miminko nam detailne a krasne ukazoval. Dostali jsme 3 fotky 3D a 1 2D. Ted tam pujdu na velky utz ve 20tt a uz se nemuzu dockat! :dance: kamaradky byli ve fakultce a mimco jim ukazali na par sekund jen 2D, zadna fotka nic.. My jej videli po celou dolu na televizi nad sebou. Krasny zazitek pro me i pro manzela ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.8.13 11:48

Já jdu do hk do zdravotního středoska na Foerstova ulice 1656 Hk2 a budu di hned na zacatkuptat kokik stoji foto z utz a pokud to bude přijatelné tak řeknu sť mi ji vyriskne :) jdu tam ve středi budu už 21tt :srdce: @Alickaaa :oops: :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.8.13 11:59

@Verca1989 mě si dokroři hlidaj kuli predeslimu tehu takže mam i nejaky ultrazvuky a vyšetření na vic. a to kam jdu jse jmenuje primo Prentalní ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.8.13 12:01

@Tiger-lily To já už to mam domluveny je mi jedno jesi jeto 2D 3D nebbo.4D hlavne chci obrázek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
17.8.13 12:18

K častým vyšetřením pomocí ultrazvuku patří těhotenský ultrazvuk, echokardiografie či dopplerovský ultrazvuk.
Těhotenský ultrazvuk se využívá ke sledování průběhu těhotenství, vývoje plodu – jeho velikosti, stáří a pohyblivosti, množství plodové vody, případně odhalení vývojových vad. Pomocí ultrazvuku lze asi od dvacátého týdne těhotenství určit také pohlaví plodu. Ultrazvuk patří v současnosti mezi nejpoužívanější zobrazovací diagnostické metody v těhotenství, neboť nezatěžuje ženu ani plod nebezpečným zářením. V současnosti nabízejí některá pracoviště vyšetření 3D/4D ultrazvukovou technologií, která umožňuje budoucí mamince pozorovat mimiku obličeje, pohyby končetin či srdeční činnost svého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí