Přepadla mě úzkost

Anonymní
13.10.21 11:47

Přepadla mě úzkost

Ahoj holky. Poraďte… celý dopoledne úplně v poho. A teď z ničeho nic. Sevřený žaludek, ležím v posteli, nemůžu se dokopat se zvednout, představa jet do práce, no děsí mě to - ale musim. Mám od tři odpolední. Měla jsem jet MHD a nakonec radši pojedu snad i autem abych se co nejvíc vyhnula kontaktu s lidmi i když se mi to nevyplatí. Jsem celá roztěkaná. Potrebuju se nějak uklidnit než tam pojedu. Nevíte jak? Přišlo to úplně z ničeho a nevím proč…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.10.21 11:55

Mě pomáhá novo passit nebo i brát delší dobu vyšší dávky vitamů B B-komplex forte.

• Citovat
  • Upravit
53518
13.10.21 12:17

Já bych si vzala radši sluchátka a černé brýle, jela MHD. Rozklepaná chceš jet aurem a ohrozit lidi kolem sebe? Do auta bys neměla sedat, pokud se necítíš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.21 12:30
@Russet píše:
Já bych si vzala radši sluchátka a černé brýle, jela MHD. Rozklepaná chceš jet aurem a ohrozit lidi kolem sebe? Do auta bys neměla sedat, pokud se necítíš dobře.

Už mě to přešlo. Nechápu to. Omlouvám se, byla jsem celá roztěkaná a potrebovala jsem se někomu vypsat… v tu chvíli jsem si nedokázala predstavit jet ještě MHD mezi lidmi když mezi nimi budu v práci. Nakonec autem nejedu, když mě to přešlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová