Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý večer, trochu jsem zpanikařila, tak bych prosila o názor. Chtěla jsem dětem udělat domácí popcorn z kukuřice, která je na to určená s tím, že dám do hrnce máslo ( docela dost), osolím to a udělám bezva zdravější popcorn
Dala jsem dětem asi polovinu z hrnce a když jsem si chtěla nasypat sobě, zjistila jsem, že je dole úplně černý prášek a manžel, co se vrátil teď z práce mi řekl, že je ten popcorn divně našedlý
.Chuťově to dětem ani mně spálený nepřipadalo, ale to máslo se prostě přepálilo a mě teď přepadl amok, že jim z toho bude minimálně špatně, nehledě na to, že je to určitě karcinogenní. No prostě debilita. Co myslíte ![]()
Nalej si skleničku a zobej dál
, jinak já ho dělám na oleji, ne na másle
![]()
Se solí zdravější???asi těžko…dětem se po tomhle teď nic nestane, ani z jednoho "karcinogenního " požití
Té soli tam nebylo nějak extra moc. Já se pořád snažím, aby děti měly k jídlu vše kvalitní a zdravé a pak takový zkrat. Taky si racionálně říkám, že jim jednorázově něco takového neublíží, ale citim se teď klidněji, dík. Přitom stačilo přidat to rozpuštěné máslo až nakonec… ![]()
@Pavlička píše:
Nalej si skleničku a zobej dál![]()
![]()
, jinak já ho dělám na oleji, ne na másle
![]()
![]()
Díky
, zbytek letěl do koše a nějakou dobu nechci o popcornu ani slyset
![]()
@Maja25
Dík, jsi hodná
. Já se právě dost zajímám o složení potravin, nekupuji brambůrky apod. kvůli akrylamidu např. a pak udělám takovouhle blbost
![]()
@BlueFox
Dělala bych na rostlinném oleji. Nepřepaluje se jako máslo.