Přerušení studia SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.12.22 15:06
@Magical-eyes píše:
Takže v ruce nemáš nic, jen příslib?? Tak to bych se to spíš snažila vydržet dochodit…a ten přestup je na školu stejného zaměření? Do stejného ročníku jako jsi v téhle??

Jsem teď na oboru Mechanik seřizovač a chci jít na IT a do stejného ročníku. Ale chci aby jste pochopila že to reálně není pro mě tak lehké tam být.. a ještě když ti učitelé ví že chci odejít tak se taky nechovají vůbec hezky, což nechápu, když jsou učitelé tak by se měli chovat profesionálně, ale to na téhle škole asi neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13193
14.12.22 15:12

@ztracenypripad04 tak to si určitě zavolej do té nové školy. Úplně se mi nezdá, že bys mohl jen tak přejít na úplně jiný obor a ještě bez uzavřeného pololetí… Možná bych poslala i dotaz na ministerstvo školství, jestli to vůbec takto jde…
Víš jak, každý ti naslibuje hory doly, ale pak se ti může stát, je víte, ono to nepůjde, my jsme to nevěděli, nezlobte se… Osobně bych si dala i klasickou přihlášku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.22 15:21
@Magical-eyes píše:
@ztracenypripad04 tak to si určitě zavolej do té nové školy. Úplně se mi nezdá, že bys mohl jen tak přejít na úplně jiný obor a ještě bez uzavřeného pololetí… Možná bych poslala i dotaz na ministerstvo školství, jestli to vůbec takto jde…
Víš jak, každý ti naslibuje hory doly, ale pak se ti může stát, je víte, ono to nepůjde, my jsme to nevěděli, nezlobte se… Osobně bych si dala i klasickou přihlášku…
Úplně chápu, napíšu jim tam. Já jsem to chtěl nejdřív udělat tak, že přejdu na stejný obor nebo podobný a pak v tom únoru přejdu na IT, ale bohužel nám všude řekli že buď nemají místo nebo můžou až v únoru. Myslíte že by jsem mohl přestoupit hned třeba na stejné škole na jiný obor jako hotelnictví?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13193
14.12.22 15:30

@ztracenypripad04 myslím, že ne…a ani mi to nedává smysl. Přijímačky jsi tam nedělal a je to úplně jiný obor… Jedná se o odborné školy a to učivo jsi neměl…
A další věc - teď jsou hodně silné ročníky a míst na školách je málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.22 15:35
@Magical-eyes píše:
@ztracenypripad04 myslím, že ne…a ani mi to nedává smysl. Přijímačky jsi tam nedělal a je to úplně jiný obor… Jedná se o odborné školy a to učivo jsi neměl…
A další věc - teď jsou hodně silné ročníky a míst na školách je málo…

V tom případě asi ani nezbývá nic jinýho než to ukončit a jít na IT až od září, s tím že budu dělat znovu přijímačky.. jinak opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.12.22 16:10
@ztracenypripad04 píše:
Jsem teď na oboru Mechanik seřizovač a chci jít na IT a do stejného ročníku. Ale chci aby jste pochopila že to reálně není pro mě tak lehké tam být.. a ještě když ti učitelé ví že chci odejít tak se taky nechovají vůbec hezky, což nechápu, když jsou učitelé tak by se měli chovat profesionálně, ale to na téhle škole asi neplatí.

Ty, poslyš, takže - učitelé se nechovají hezky a profesionálně, spolužáci se nechovají hezky a šikanují tě, absence máš tolik, že ti další nikdo tolerovat nebude a z mechanika seřizovače chceš přejít bez přijímacího řízení na IT obor?

8o To je divný, sorry.

Co nám neříkáš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.22 16:17
@SAJ píše:
Ty, poslyš, takže - učitelé se nechovají hezky a profesionálně, spolužáci se nechovají hezky a šikanují tě, absence máš tolik, že ti další nikdo tolerovat nebude a z mechanika seřizovače chceš přejít bez přijímacího řízení na IT obor?

8o To je divný, sorry.

Co nám neříkáš? :think:
Říkám vše, a pokud to nepůjde, tak klidně nepůjdu na IT hned v únoru a zkusím to až od září a zatím budu někde jinde, já jen chci zmizet odsud. Nevím co bych vám měl ještě říct paní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin