Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne. Ani kdyby jste měli nepřerušovaný až do konce, těhotná nebudeš. Bereš antikoncepci
@Anonymní píše:
@Dara90 ale já právě nevím jestli si v úterý vzala
Z jednoho zapomenutého prášku těhotná nebudeš.
Při antikoncepci neovuluješ, takže šance otěhotnění je i přes vynechaný prášek mizivá
@Asiina já právě slyšela že je to riziko hodně velké a hodně žen prý otěhotněli i při jednom. Myslíte že je špatně že jsem prášek nevzala ale druhý den jsem vzala tak jak mám?
@Anonymní píše:
@Asiina já právě slyšela že je to riziko hodně velké a hodně žen prý otěhotněli i při jednom. Myslíte že je špatně že jsem prášek nevzala ale druhý den jsem vzala tak jak mám?
@Anonymní píše:
@Oli.Lyon tak jak to tedy je?
Upřímně nevim, kolikrát to potřebuješ zopakovat.
Koukni se do letáku. Tam je to popsaný, co máš dělat. Měla jsi přerušovanej sex, pravděpodobnost je fakt mizivá. Jestli jí bereš už delší dobu, třeba půl roku, rok, tak ještě menší. Já beru asi 15 let, občas taky zapomenu nebo si nejsem jistá, no a těhotná jsem nikdy nebyla. Jestli jde jen o jeden, byla bych klidná.
@Azeretereza právě že já byla mimo domov a prášek mi spadnul do postele ale našla jsem ho ale teď si nepamatuji jestli jsem ho spolkla nebo ne. Myslíte že jsem si ho vzala? Druhý den jsem si vzala poslední jeden prášek. Příbalový leták jsem měla doma. A teď mám pauzu
Ahoj mám dostaz můžu otěhotnět když jsem dnes měla přerušovanou soulož jen chvíli? Antikoncepci beru pravidelně dávám si pozor ale v úterý jsem asi zapomněla prášek nevím jestli jsem si ho dala a ve středu jsem si normálně vzala. teď mám pauzu. Děkuji