Přerušované dýchání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.19 11:50

Přerušované dýchání

Dobrý den maminky, potřebuju poradit. Malá mi skoro od narození zvláštně dýchá. Je to že se nadechne, chvilku zadrží a vydechne. Dělá to přes den, dělá to při usínání, ale jak zaspí tak dýchá pěkně pravidelně. Nevíte co by to mohlo být, nebo proč to dělá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4256
3.4.19 12:33
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebuju poradit. Malá mi skoro od narození zvláštně dýchá. Je to že se nadechne, chvilku zadrží a vydechne. Dělá to přes den, dělá to při usínání, ale jak zaspí tak dýchá pěkně pravidelně. Nevíte co by to mohlo být, nebo proč to dělá?

Kolik jí je ? Malý mi to dělal do 3mes pak to samo přešlo. Řekla bych že je to tím jak mimca nemají záklopku a vrací se jí mliko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
3.4.19 12:35

To dělám občas já, mám astma, někdy se jakoby zapomenu vydechnout. Nevím jestli to mám od dětství, pozoruji to na sobě až jako dospělá (možná sem se jako dítě jenom tolik nepozorovala). Ale sem tam se pristihnu že chvíli nedejcham…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.19 12:37

@lampicka11 V červnu bude mít 2roky. Zítra s ní půjdu k dr se na to zeptat, ale chtěla jsem se jen zeptat i tady, jestli nějaká maminka nebude mít stejný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
3.4.19 16:45
@Kateřina107 píše:
@lampicka11 V červnu bude mít 2roky. Zítra s ní půjdu k dr se na to zeptat, ale chtěla jsem se jen zeptat i tady, jestli nějaká maminka nebude mít stejný problém.

No…radši bych ji nechala fakt vyšetřit. Už je velka. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.19 17:16

@lampicka11 Děkuji, zítra tam s ní jdu, tak uvidím co nám řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
26.8.22 22:17
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, potřebuju poradit. Malá mi skoro od narození zvláštně dýchá. Je to že se nadechne, chvilku zadrží a vydechne. Dělá to přes den, dělá to při usínání, ale jak zaspí tak dýchá pěkně pravidelně. Nevíte co by to mohlo být, nebo proč to dělá?

Vím že už je to dlouho, ale moje dcera (4roky) má úplně to samé. Byli jste tenkrát u doktorky, dozvěděla jste se něco? Nevím zda je to normální nebo se raději poradit s Dr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí