Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vem si ji k sobě a máš klid.. nás cestuje po celé postýlce, dneska ve 2 ráno, že je vyspany.. neeee, já ne. Vzala jsem ho k sobě, chvilku hladila po hlavičce a za pár minut chrnel a spal až do 7 ![]()
Jojo, vzít k sobě, děti prostě v noci hledají mámu. Je to zdravé a normální.
Mám skoro ročního syna a ani spánek u mě v posteli nepomáhá
je to teď snad i horší. Lépe spí v postýlce a nebo musím vyhodit manžela do obýváku
rostou mu zuby a je to děs, ale spí blbě v noci od narození.
Máme stejný problém, malá se v noci pořád převaluje a budí se a nepomůže ani vzít ji k nám do postele
Nějaký jiný tip co s tím? Trvá to už dýl jak měsíc, nevyspime se nikdo ![]()
@Anonymní píše:
Máme stejný problém, malá se v noci pořád převaluje a budí se a nepomůže ani vzít ji k nám do posteleNějaký jiný tip co s tím? Trvá to už dýl jak měsíc, nevyspime se nikdo
Já mám fakt nespavce
moje rada vyhodit manžela z ložnice a slať s dítětem. Ráno ať tě nechá chlap dospat. Nebo si můj chlap bere syna v noci do obýváku, když má noční párty. Ale nemá smysl, aby byli vzhůru naráz oba rodiče
to je blbost. Takto si aspoň můžete pomoci, když dítě má období špatného spánku. Já toto vždy zatracovala, ale děti mi dali takovou čočku, že jsme rádi, že vůbec spíme ![]()
Dobrý den, mám dceru roční a máme problém že když večer spinká začne se tak převalovat v postýlce že sama sebe budí nevím jak ji mám pomoct.

Každou hodinu place tak k ní musím chodit už je to pro mě i pro ní vyčerpávající.
Nemáte někdo s tím nějaké zkušenosti?
Předem děkuji za odpověď