Přes víkend teplota a škola v přírodě

152
14.9.15 21:28

Přes víkend teplota a škola v přírodě

Dnes jeli děti od nás na školu v přírodě. Mé dítě mělo od pátku teploty, jinak žádný kašel nebo rýma. Jen teploty hlavně večer. Vzhledem k tomu, že včera večer ještě teplotu měla, tak jsem se domluvila s paní ředitelkou, že pokud dnes nebude mít teploty ani zítra ráno, tak ji tam na oběd zavezeme. Tak doufám, že neděláme špatně, ale když ta děti se tak těší, a pak by neměly jet, tak doufám, že bude vše v pořádku. Jen jsem se chtěla podělit o vzniklou situaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30422
14.9.15 21:42

Úplně mě orosilo. Z podobné situace jsme před několika lety měli na škole v přírodě takovou atrakci, že byla na všech celostátních televizích a půlka dětí v nemocnici. Děti s podezřením na onemocnění na takové akce nepatří. Měla bys dojít minimálně k doktorce a ujisti se, že teploty nejsou průvodním znakem nějakého onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
14.9.15 21:48

Já bych zašla k lékaři. Přece jen tři dny teploty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
14.9.15 22:08

@maryska Starší dcera trpívá na různé virózy - většinou těsně před odjezdem na tábor, výlet, vystoupení s tanečním kroužkem apod. Vždy se hrozně těší a pak z ničehonic dostane horečku nebo nějaké střevní potíže. Takhle jsem se rozhodovala před dvěma lety, když měla jet na letní tábor. V pátek večer jsem s ní zbalila kufr a v noci z pátka na sobotu horečky bez jakéhokoliv doprovodného příznaku. No přemlouvala mě dokonce jejich zdravotnice, ať ji s nimi pošlu, že tam takové děti mívají a dají na ně pozor.. až jsem hleděla. Nakonec měla horečky taky přes víkend, v neděli večer už tuším byla dobrá. Na tábor jsme ji nakonec odvezli v pondělí večer a na táboře už byla naštěstí v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
14.9.15 22:10

Tak minimálně potvrzení o bezinfekčnosti je základ. Každá známe, že se dítě těší /někam, na něco/ a potom nemůže. Ohrožovat ostatní, když jste s dítkem nebyla na posouzení u lékaře, je podle mne hodně nezodpovědné. A to, že nemá 24 hodin teplotu ještě, bohužel, neznamená, že je v pořádku…

Edit.: Na jaře pojede dcera poprvé na švp a doufám, že mezi rodiči spolužáků není takový podobný :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
15.9.15 08:29

A diskusi kvůli tomu zakládáš proč?

Radu nechceš… chceš se jen pochlubit, že dítě s doznívající nemocí pošleš mezi třicet dalších. Lze jen doufat, že to skončí „jen“ tím, že jemu se nemoc vrátí… tj. že ty ostatní od něj nic nechytí.

Poděl se o vzniklou situaci raději s rodiči spolužáků Tvého dítěte - jistě s Tebou na tak zajímavé téma rádi pokecají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.9.15 22:36

Ale nechci se pochlubit :( Vzhledem k tomu, co se zde psalo, jsem vše přehodnotila a dítě nikde nevezla. I když to nevadilo ani těm rodičům, jsme malá obec a skoro všichni se známe. Tudíž jsem to s nimi probírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí