Přeskakování v kloubu prstu

2674
22.11.14 14:18

Přeskakování v kloubu prstu

V prsteníčku na pravé ruce mi přeskakuje cosi v kloubu, když prst skrčím a pak chci narovnat tak se v určité poloze jakoby zasekne a pak teprve poskočí o kousek nahoru. Nevím jak to jinak popsat. Přes den mám prst rozcvičený a nestává se to tak často, v noci mě prst čím dál tím víc bolí, už skoro denně se budím s velkou křečí vystřelující z prstu až po zápěstí, pokud nezačnu s rukou cvičit, tak bolí po chvíli celá ruka - křeč, brnění. Bolí mě snad i žíly na zápěstí.

Jsem 2 měsíce před porodem, mívám křeče v nohách, beru magnezium. Nevím na jakého doktora se obrátit - napadá mě neurologie, chirurgie? Pracuji jako doručovatelka - nejvíc nosím letáky.

Nevíte někdo co by to mohlo být a jak se to řeší? Teď asi před porodem nijak, ale možná nějaká mastička na zmírnění - a také ať vím co s tím do budoucna. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
22.11.14 15:04

To je lupavý prst..mě se to projevilo po porodu..doporučuji vyhledat ortopeda zatím stáhnout takovou páskou, prodávají ji v lékarně, používá se na tejpy. a Moje osobní zkušenost? Obvodačka mě varovala at na operaci nejdu, že by ona nešla-no už vím proč.2 roky mi palec natéká a ztratila jsem v něm citlivost :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
22.11.14 17:19

@jesenka33 - děkuji za zkušenost a hlavně za pojmenování toho co to je. Neříkali ti z čeho se to stalo? Nedostatek nějaké chrupavky? Tejpovací pásku má dcera doma na sport, ale je široká, nevadí to můžu upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
22.11.14 19:27

@Evka73 Ne bohužel nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.9.19 20:21

Dobrý den. můžu se zeptat, jak jste nakonec dopadla? Potýkám se nyní se stejným problémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.9.19 21:30

Ja jaem s tim byla na operaci, ambulantne, od ty doby bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie