Přesná kojenecká váha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Presna kojenecka vaha
Dobry den, muzete mi, prosim, poradit presnou/spolehlivou kojeneckou vahu? Potrebujeme vazit kolik nakojime a pujcena vaha Lanaform ukazuje naproste nesmysly (vazeno tesne po sobe -10,+10,+30..).
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@JanaAb Neverim, ze nejaka bezna kojenecka vaha vazi presne. Ja ma Rossman nebo tak nejak a tri zvazeni po sobe, tri hodnoty. Klidne v rozpeti 30 az 50g, coz je zasadni pro vazeni pred a po…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně váží TOPCOM KIDZZZ, mám to vyzkoušeno už na dvou dětech, můžu jen doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aluree Moc dekuju za tip! A pouzivala jste i na vazeni, co bylo nakojeno u „mrskajiciho“ se mimca? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je váha správně postavená a kalibrovaná, tak by měla vážit správně. Tím, že se děti hýbou je normální, že váha má odchylky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaAb tak já už si přesně nepamatuju, ale samozřejmě je nejlepší, když se co nejméně hýbe. Každopádně já jsem s vážením fakt neměla problémy a vážila přesně, i když se mrskala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam pujcenou vahu z porodnice a taky vazi blbe, klidne i do minusu, jakoze po kojeni ma o 20 min. v porodnici rikali ze ti sou vahy tak na mouku co se nehybe, kdyz se dite hybe tak to druhe destine misto je nepresne, takze ke zjisteni kojeni uplne k nicemu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážit před a po kojení hýbající se dítě je nesmysl. Měla jsem nedonošence, taky mi radili vážit před a po kojením, ať vím kolik vypije a pak dokrmit. Ty čísla mi přišly divný, tak jsem zkusila zvážit před a po dávce mléka z lahve a nesedělo to. Takže jsem se pak na nějaký vážení vyprdla, kojila a když děti vypadaly ještě hladově, tak jsem jim dala flašku. A vážila jsem jen každý večer před spaním, abych věděla, jestli přibírají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diky! Tak asi dopadnem taky(resp.uz to taky praktikujrem:-)).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JanaAb je to lepší než se zbytečně stresovat u každého kojení. Pokud ti prcek přibírá (byť třeba jen pomalu), tak bych to neřešila. Syn přibíral přesně 2× tak rychleji než dcera a dneska jsou z nich z obou zdravý čtyřleťáci, jen dcera je prostě žížala hubená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit