Přesná kojenecká váha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
8.11.17 23:06

Presna kojenecka vaha

Dobry den, muzete mi, prosim, poradit presnou/spolehlivou kojeneckou vahu? Potrebujeme vazit kolik nakojime a pujcena vaha Lanaform ukazuje naproste nesmysly (vazeno tesne po sobe -10,+10,+30..).
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
9.11.17 02:20

@JanaAb Neverim, ze nejaka bezna kojenecka vaha vazi presne. Ja ma Rossman nebo tak nejak a tri zvazeni po sobe, tri hodnoty. Klidne v rozpeti 30 az 50g, coz je zasadni pro vazeni pred a po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.11.17 05:13

Přesně váží TOPCOM KIDZZZ, mám to vyzkoušeno už na dvou dětech, můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.17 08:10

@Aluree Moc dekuju za tip! A pouzivala jste i na vazeni, co bylo nakojeno u „mrskajiciho“ se mimca? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.11.17 08:20

Pokud je váha správně postavená a kalibrovaná, tak by měla vážit správně. Tím, že se děti hýbou je normální, že váha má odchylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
9.11.17 08:24

@JanaAb tak já už si přesně nepamatuju, ale samozřejmě je nejlepší, když se co nejméně hýbe. Každopádně já jsem s vážením fakt neměla problémy a vážila přesně, i když se mrskala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
9.11.17 08:34

Ja mam pujcenou vahu z porodnice a taky vazi blbe, klidne i do minusu, jakoze po kojeni ma o 20 min. v porodnici rikali ze ti sou vahy tak na mouku co se nehybe, kdyz se dite hybe tak to druhe destine misto je nepresne, takze ke zjisteni kojeni uplne k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
9.11.17 12:08

Vážit před a po kojení hýbající se dítě je nesmysl. Měla jsem nedonošence, taky mi radili vážit před a po kojením, ať vím kolik vypije a pak dokrmit. Ty čísla mi přišly divný, tak jsem zkusila zvážit před a po dávce mléka z lahve a nesedělo to. Takže jsem se pak na nějaký vážení vyprdla, kojila a když děti vypadaly ještě hladově, tak jsem jim dala flašku. A vážila jsem jen každý večer před spaním, abych věděla, jestli přibírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.17 12:29

Diky! Tak asi dopadnem taky(resp.uz to taky praktikujrem:-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
9.11.17 12:41

@JanaAb je to lepší než se zbytečně stresovat u každého kojení. Pokud ti prcek přibírá (byť třeba jen pomalu), tak bych to neřešila. Syn přibíral přesně 2× tak rychleji než dcera a dneska jsou z nich z obou zdravý čtyřleťáci, jen dcera je prostě žížala hubená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.17 15:21

@Popokatepetla -a takze si prikrmovala? A z flasky? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí