Přesnídávka....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
390
12.8.08 12:10

Přesnídávka....

Ahoj holky,
chtěla bych zavařovat přesnídávky, ale nezná recept. Máte prosím někdo recept na přesnídávky pro kojence od 6m? Pokud možno bez cukru. Moje kamarádka dělala přesnídávku bez cukru a všechno se ji zkazilo. Myslíte, že by to mohlo být tím, že tam ten cukr nebyl?

Děkuji za všechny recepty a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
12.8.08 12:16

Tak já teda s tímto zkušenosti nemám ale normálně bych povařilo ovoce a dala do sklínek zavíčkovala a zavařila tak jak se zavařují zavařeniny.Žádný cukr tam dávat nemusíš.To že se to zkazilo nemá s cukrem nic společného spíš bych řekla že cukr podporuje kvašení a že se to spíš zkazí jak bez cukru.Musíš to jenom dobře zavřít :wink:
A snad se to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.8.08 12:32

Ahoj, já jsem si do oblíbených položek uložila tento odkaz,snad se bude hodit i tobě:

http://www.venusanka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.8.08 12:42

Holky děkuji.

Já jsem dělavala přesnídávku s cukrem a vanilkovým pudinkem. Vždycky se mi povedla, ale nevím jestli pudink můžou i kojenci od 6m. Takže to asi udělám jenom z ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
12.8.08 12:47

Pudink bych tam určitě nedávala a cukr taky né.Jestli má 6 měsíců a ještě neochutnala sladkou přesnídávku tak jí to bude chatnat ale nesmíš tam dávat moc kyselé ovoce a uvidíš jak si bude čvachtat :wink:
Já jsem to dělala každý den čerstvé že jsme si ovoupala hrušku a jabko povařila a dala hned :wink: a baštila to jak vzteklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí