Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
chtěla bych zavařovat přesnídávky, ale nezná recept. Máte prosím někdo recept na přesnídávky pro kojence od 6m? Pokud možno bez cukru. Moje kamarádka dělala přesnídávku bez cukru a všechno se ji zkazilo. Myslíte, že by to mohlo být tím, že tam ten cukr nebyl?
Děkuji za všechny recepty a rady.
Tak já teda s tímto zkušenosti nemám ale normálně bych povařilo ovoce a dala do sklínek zavíčkovala a zavařila tak jak se zavařují zavařeniny.Žádný cukr tam dávat nemusíš.To že se to zkazilo nemá s cukrem nic společného spíš bych řekla že cukr podporuje kvašení a že se to spíš zkazí jak bez cukru.Musíš to jenom dobře zavřít ![]()
A snad se to podaří
Ahoj, já jsem si do oblíbených položek uložila tento odkaz,snad se bude hodit i tobě:
Holky děkuji.
Já jsem dělavala přesnídávku s cukrem a vanilkovým pudinkem. Vždycky se mi povedla, ale nevím jestli pudink můžou i kojenci od 6m. Takže to asi udělám jenom z ovoce.
Pudink bych tam určitě nedávala a cukr taky né.Jestli má 6 měsíců a ještě neochutnala sladkou přesnídávku tak jí to bude chatnat ale nesmíš tam dávat moc kyselé ovoce a uvidíš jak si bude čvachtat ![]()
Já jsem to dělala každý den čerstvé že jsme si ovoupala hrušku a jabko povařila a dala hned
a baštila to jak vzteklá