Přesnídávka - slupky

11620
12.5.16 13:13

Přesnídávka - slupky

Ahoj holky, prosím o rychlou radu - je třeba jablka loupat? Nebo když to povařím, půjdou supky mixnout? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35895
12.5.16 13:14

Oloupala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
12.5.16 13:40

Oloupat, nikdy to nerozmixuješ dokonale, budou tam „oštěpky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
12.5.16 13:48

Oloupat jablka i hrušky, nelze to pomixovat. Do hladka jdou jen meruňky, broskve, u švestek taky zůstávajá slupky, ale ty jsou měkčí a ještě to ujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
12.5.16 14:02

Pro lenochy: neloupat, rozvařit, rozmixovat, přepasírovat. Dělala jsem to tak se švestkama, ostatní jsem ale loupala. A pokud máte sad a děláte přesnídávky pro víc dětí, pak urrčitě oceníte tohle https://www.mall.cz/…oupac-jablek?… mrskla jsem první obrázek, kde to je dobře vidět. Jablko nebo tvrdší hrušku (měkkou to jen rozmajzne) to olupe, vykrouhne jádřinec a udě z toho spirálu. Pak stačí překrojit a jsou z toho rovnoměrné plátky, super i na sušení. Bazmek na loupání se dá zaaretovat tak, aby tam ta slupka zůstala, pokud chcete dělat křížaly se slupkou. Zkrátí to čas o víc než polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85420
12.5.16 14:04
@Genovesa píše:
Ahoj holky, prosím o rychlou radu - je třeba jablka loupat? Nebo když to povařím, půjdou supky mixnout? Díky…

Oloupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.5.16 18:11

@králíkovna Taky neloupu a pak pasíruju, přijde mi to menší drbačka a nemám křeč v ruce od škrabky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.5.16 20:37

Díky holky, měla jsem fakt pres… Nicméně stihla jsem to a oloupala jsem, sice hala bala, ale ty kousky už se tam snad ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí