Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S dítětem bych tam nepřespávala. Někdo z příbuzných ho nemůže pohlídat?
@Anonymní píše:
Mamky, řeším možná úplnou blbost![]()
Švagr slaví názroky a pozvali nás s tím, že klidně můžeme přespat..
Badlime cca 45 minut autem od nich.Mám dítě 12 m. (dlouho usíná v noci se často budí, vstává před 6)..
Rikala jsem, že večer pojedeme domů.. Jenže manžel se toho se starší chytil, že tam přespime.
Rekla jsem, že tam pak malý všechny vzbudí, nevím jak tam bude moct usnout.. Tak prý všechno hrotim
Bych to probrala narovinu se svagrem a informovala ho o tom, jak place a rano vstava a zaridila se podle nich. Kdyby s tim problem nemeli, zustala bych. Jo a maji postylku nebo spi s vami v posteli? To by bylo taky rozhodujici.
Ja bych prespala. Jen bych je seznamila se situacina unistila se, ze je to ok,
Jo moc to hrotíš
přespala bych a jak píše @Lenka76 ujistila se, že je to O. k.
@Anonymní píše:
Mamky, řeším možná úplnou blbost![]()
Badlime cca 45 minut autem od nich.Mám dítě 12 m. (dlouho usíná v noci se často budí, vstává před 6)..
Rikala jsem, že večer pojedeme domů.. Jenže manžel se toho se starší chytil, že tam přespime.
Rekla jsem, že tam pak malý všechny vzbudí, nevím jak tam bude moct usnout.. Tak prý všechno hrotim
já bych tedy chtěla jet domů.
Nerada spím někde jinde než doma.
Jediné kde mi to nevadí je u spolužačky z VŠ, tam ale vlastně ani není jiná možnost než přespat, bydlíme od sebe 200 Km. Takže tam jezdím na víkend. 45 min. autem mi přijde v pohodě. Já osobně bych jela dom a vyspala se pohodlně ve vlastní posteli. ![]()
Ale každý to má jinak. Budete se muset s chlapem nějak dohodnout no. ![]()
@Andy27 píše:
Já to tedy plně chápu..nojo chlap tohle nepochopí..
jj to je fakt, chlapi tohle neřeší no ![]()
Já mám teda taky ráda svoje pohodlí, zvlášť s malým dítětem, takže já bych taky chtěla jet domů.
Nepřespala bych..vím jak přesnej jsme měli v tu dobu spánek a jak to pracný..doma je doma ![]()
Tak v tomto případě bych určitě jela domů. Kdybych byla bez dítěte, bez problému bych přespala, ale takto ne, přesně z těch důvodů co píšeš ty ![]()
Budeš řídit ty? Pokud ano, jela bych domů. Pokud ne, chlap by se ani nemohl napít, pokud tedy pije.
@Yasminn píše:
já bych tedy chtěla jet domů.Nerada spím někde jinde než doma.
Jediné kde mi to nevadí je u spolužačky z VŠ, tam ale vlastně ani není jiná možnost než přespat, bydlíme od sebe 200 Km. Takže tam jezdím na víkend. 45 min. autem mi přijde v pohodě. Já osobně bych jela dom a vyspala se pohodlně ve vlastní posteli.
Ale každý to má jinak. Budete se muset s chlapem nějak dohodnout no.
Navrhovala jsem, že pojedem dvěma auty.. To už jsem úplně uložená prý.. ![]()
@Anonymní píše:
Navrhovala jsem, že pojedem dvěma auty.. To už jsem úplně uložená prý..
tak pokud jsi řidič tak v tom nevidím problém. Chlap může pít tak jako tak, a pak můžete jet dom společně a nebo pokud by hodně protestoval, tak ať tam zůstane spát a ty pojedeš s děckem dom.
A on ať se pak dopraví dom jak chce
![]()
Mamky, řeším možná úplnou blbost
Badlime cca 45 minut autem od nich.
Mám dítě 12 m. (dlouho usíná v noci se často budí, vstává před 6)..