Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pokud ne, jste zaujatí vůči těm, co věří?
Dnes mě švagr přesvědčoval, že,,panbíčkáři,, jsou ducha mdlého a patří kamsi.
Prosím o věcnou odpověď, rozhodně se nechci po dnešku hádat.
Já věřím.
@Lenka002 píše:
A pokud ne, jste zaujatí vůči těm, co věří?
Dnes mě švagr přesvědčoval, že,,panbíčkáři,, jsou ducha mdlého a patří kamsi.
Prosím o věcnou odpověď, rozhodně se nechci po dnešku hádat.
Já věřím.
Nevěřím, ale moje dvě nejlepší kamarádky byly věřící a v pohodě.
Nevěřím…a mám pro to svoje důvody, ale nikomu neberu, jak to má.
Neverim a proti vericim nejsem zaujata. Pokud mi svoji viru nekdo nevnucuje, tak at si veri, cemu chce. Mam dve dobre kamaradky, ktere veri. Skvele si rozumime ve vsem, otazku viry spolecne prilis neotevirame. Ale pokud na to tema chteji vyjimecne mluvit, rada je vyslechnu. Nemam s tim zadny problem.
Nevěřím, zaujatá nejsem, pokud se nejedná o extrémní případy, naopak jsem se od jedné paní farářky mimo řečí dozvěděla, že jsem hloupá, protože hloupí nevěří…Takže nejen věřící jsou titulováni nevěřícími.
Příspěvek upraven 03.09.16 v 21:09
Neverim. Pokud me s tim nikdo neotravuje, tak mi je to docela jedno. Jsem ale toho nazoru, ze nabozenstvi ve svete pachaji jen sama zla.
Nevěřím a nikoho nepřesvědčuji. A nesnáším když to nutí mě
(ale já celkové nesnáším když mi někdo něco nutí -cokoliv)
Veřim, že byl, je.
Ale nejsme věřící, aby jsme chodili do kostela a vedli k tomu i decka.
Pokud mě nikdo neotravuje s poboznyma recima a kterákoli jiná vira fanatismem, tak si jejich viry nevšímám. A je mi ukradená.
Hlas ve volbách bych křesťanské straně nedala, ani kdyby nebylo nic na výběr.
Nevěřím. Do kostela leze kdejaký darebák, kdyby nějaký bůh byl, musí do něj hrom bacit.Nebo je to tak, že se každou neděli vykecá ze svých hříchů a je mu odpuštěno?
Ja neverim…kdyby Buh byl, nedopustil by, aby nam táta odešel tak brzy…
Nevěřím, ale myslím, že ducha mdlého jsou někteří věřící stejně jako nevěřící. Je pravda, že někdy si říkám, jak tomu v dnešní době vůbec někdo může věřit, ale dokud mi druhý svoji víru necpe a nepřesvědčuje o pravdivosti, ať si věří čemu chce ![]()
Verim, jsem soucat rimskokatolicke cirkve… ale jiste pochybnosti mam o clenech sekt typu jehovisti a absolutnich ateistech a zpochybnovacich jakehokoli transcedentna(at uz je, nebo neni)…
@Serehe píše:
Ja neverim…kdyby Buh byl, nedopustil by, aby nam táta odešel tak brzy…
Na to ti věřící řeknou, že koho pán bůh miluje, toho z křížkem navštěvuje. ![]()