Přespávání 12 leté dcery u kamaráda

37
9.1.24 10:52

Přespávání 12l. dcery u kamaráda

Ahojda holky, starší dceři bylo teď 12. Byla vždycky taková klučičí (několikrát jsme řešili tématransgenderu, čas ukáže, zatím se nechává oslovovat v m. rodě), kamarády má hlavně kluky, opravdovou kamarádku snad jednu a ta se s ní baví podle toho, jak se jí to zrovna hodí (prostě začátky puberty, normálka). Ale co je podstatné, trochu jsem „narazila“, pokud jde o výchovu a nevím, jak se k tomu postavit i když vím, jak bych to udělala ráda. Dcera od dětství byla zvyklá u kamarádů přespávat a oni u nás, byla jsem vždycky ráda, že má vrstevníky, se kterými může trávit čas, kluci byli vždycky slušní a věděla jsem, co společně podnikají. Jenže teď jak pomalu sklouzává do puberty, která je v plném proudu, začíná mi přespávání u kamarádů a oni u nás připadat tak nějak divné… to z kamarádění pak plynule přejde do sexuálního života, třeba ve 14-15 nebo dřív, obzvlášť když teď má jednoho kamaráda, se kterým jsou obzvlášť jedna ruka? Nechci jí zakazovat navštěvovat kamarády, protože ona má opravdu jenom ty kluky, ale na stranu druhou bych nechtěla podporovat nějaké brzké pelešení a vlastně jí tím „kazit“ dětství… jak byste se k tomu holky postavily vy? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
9.1.24 11:03

Pokud se identifikuje jako chlapec, mluvili jste o sexualni orientaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:06

@VitaminC Bavili jsme se o tom, ona zatím říkala, že nějak neví, že by jí to bylo jedno, chtěla by být prostě s někým, kdo ji bude mít rád. Omlouvám se, že o ní mluvím stále v ž. rodě i když s ní se snažím mluvit v m., je to pro mě těžké. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
9.1.24 11:10

Já jsem teda nikdy nepochopila, proč si někdo přespávání spojuje se sexem. Pokud to budou chtít udělat, tak to udělají kdekoli a v jakoukoli denní dobu :nevim: Předpokládám, že kamarádi ve 12 letech žijí s rodiči a když u někoho přespávají, mají ti rodiče zodpovědnost i za návštěvu. Za sebe tedy víc řeším, zda mám důvěru hlavně v rodiče.

• Citovat
  • Upravit
1158
9.1.24 11:11

Přespávání tak nějak s tím sexuálním životem zase nesouvisí.
Když se spolu budou chtít vyspat, udělají to kdykoli a nebude k tomu potřeba někde přespávat.
Klidně bych jí to dovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
9.1.24 11:11

@Perla1471 Takze bys ji nedovolila spat ani u divky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:18

Holky, já vím že pokud spolu budou chtít spát, tak tomu nezabráním, ale opravdu je fajn to prakticky posvětit takhle brzy a ještě pod vlastní střechou?

@VitaminC U dívky by nehrozilo otěhotnění, tam by mi to nevadilo, i když bych byla ráda, kdyby s nějakými experimenty počkala alespoň do těch 14-15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.1.24 11:21

Mne by to vadilo :nevim: tak je pozvi k vám a ať spí odděleně. Budeš je mít pod kontrolou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
9.1.24 11:23
@Perla1471 píše:
Holky, já vím že pokud spolu budou chtít spát, tak tomu nezabráním, ale opravdu je fajn to prakticky posvětit takhle brzy a ještě pod vlastní střechou?@VitaminC U dívky by nehrozilo otěhotnění, tam by mi to nevadilo, i když bych byla ráda, kdyby s nějakými experimenty počkala alespoň do těch 14-15.

Já tě v tomhle naprosto chápu. Asi bych to řešila jak píše @Tichošlápek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:24

@Tichošlápek Aby spali odděleně není kde, obývák se teď rekonstruuje (a ještě nějakou dobu bude, trochu se to zdrželo), do ložnice ho nepozveme :mrgreen: a druhý pokoj má mladší dcera…leda by si ustlal ve sprchovém koutě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.1.24 11:26

@Perla1471 starší dcera k mladší a on ke starší do pokoje. Třeba. Dohromady bych je proste spát nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
9.1.24 11:26
@Perla1471 píše:
@Tichošlápek Aby spali odděleně není kde, obývák se teď rekonstruuje (a ještě nějakou dobu bude, trochu se to zdrželo), do ložnice ho nepozveme :mrgreen: a druhý pokoj má mladší dcera…leda by si ustlal ve sprchovém koutě. :oops:

Tak jedině dát holky k sobě a jeho nechat přespat v jednom z pokojů…Ale výjimečně a se souhlasem mladší dcery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
9.1.24 11:27

Vic by mi vadilo, ze chce moje dcera ( mam 10 a 15) oslovovat v muzskem rode a to, ze bych se musela bat, ze bude mit ve 12 sex… v tehle dvou vecech bych videla podstatnejsi problem:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
9.1.24 11:28
@tartaletka píše:
Já jsem teda nikdy nepochopila, proč si někdo přespávání spojuje se sexem. Pokud to budou chtít udělat, tak to udělají kdekoli a v jakoukoli denní dobu :nevim: Předpokládám, že kamarádi ve 12 letech žijí s rodiči a když u někoho přespávají, mají ti rodiče zodpovědnost i za návštěvu. Za sebe tedy víc řeším, zda mám důvěru hlavně v rodiče.

ale přece jenom je to přespávání taková umetaná cestička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.24 11:28

@ivašot. Vidíš to, to mě nenapadlo, navrhnu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...