Prokousaná trička

30
2.1.24 15:44

Prokousana tricka

Zdravim vsechny :) trapi nas vnuk. Vzdy kdyz prijede na navstevu, tak najdu prokousana tricka. Nemohla jsem uverit vlastnim ocim, je mu 7 let. Ptala jsem se dcery a pry ho nachytala taky, jen mi to nechtela rikat. Nasla jsem takhle 9tricek a vubec nevim jak to vyresit, az tu zase bude. Nemate prosim zkusenosti s takovym chovanim u deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
2.1.24 15:52
@jarmila65 píše:
Zdravim vsechny :) trapi nas vnuk. Vzdy kdyz prijede na navstevu, tak najdu prokousana tricka. Nemohla jsem uverit vlastnim ocim, je mu 7 let. Ptala jsem se dcery a pry ho nachytala taky, jen mi to nechtela rikat. Nasla jsem takhle 9tricek a vubec nevim jak to vyresit, az tu zase bude. Nemate prosim zkusenosti s takovym chovanim u deti?
Říci to rodičům a vnukovi vysvětlit, že to nemůže dělat. Má věk, kdy to musí pochopit. Pokud to nepochopí, zřejmě má nějakou psychickou poruchu.
  • Citovat
  • Upravit
32133
2.1.24 15:54

A prokousává svoje trička nebo tvoje ve skříni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.1.24 16:03

@Monchichik kezby jenom svoje, nasli jsme s manzelem ve skrini prokousana taky nase tricka.. a jeste takovy oblibeny :( A vysvetleni vnuk nepochopil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
2.1.24 16:07
@jarmila65 píše:
@Monchichik kezby jenom svoje, nasli jsme s manzelem ve skrini prokousana taky nase tricka.. a jeste takovy oblibeny :( A vysvetleni vnuk nepochopil :?

V 7 něco nepochopil? Spíš má nějaké problémy a kousáním se uklidňuje. Zeptal se ho někdo na důvod a nespokojil se jen s odpovědí nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16305
2.1.24 16:12
@Kasandra159 píše:
V 7 něco nepochopil? Spíš má nějaké problémy a kousáním se uklidňuje. Zeptal se ho někdo na důvod a nespokojil se jen s odpovědí nevím?

Taky bych to viděla třeba na nějaký psychicky problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.1.24 16:14

Zlozvyk. Já si Kousala nehty a vlasy.
Co na trička nažehlit oblíbené postavičky, nápisy? Pořídit třeba káču, trička si může třeba nabatikovat. Třeba když zjistí, že s tím je práce…
Pak už jen nevím postříkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
2.1.24 16:16

Troll?? stejná profilovka jako včera božena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.1.24 16:17

@ka2ka prominte asi nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
2.1.24 16:23
@MartinL45 píše: Říci to rodičům a vnukovi vysvětlit, že to nemůže dělat. Má věk, kdy to musí pochopit. Pokud to nepochopí, zřejmě má nějakou psychickou poruchu.

Pokud prokousává trička tak to není o tom, že to má pochopit, že se to nedělá. To sedmileté zdravé dítě totiž nedělá, takže bych zašla za psychologem. Podle mě něco není v pořádku, může to být nějaká frustrace nebo jiný problém, se kterým si neumí poradit. Je to agresivita a skvělé je, že si to neodreagovává na lidech ale na věcech, takže já bych to svým způsobem vnímala pozitivně. Ale je to třeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
2.1.24 16:25
@Kasandra159 píše:
V 7 něco nepochopil? Spíš má nějaké problémy a kousáním se uklidňuje. Zeptal se ho někdo na důvod a nespokojil se jen s odpovědí nevím?

Důvod obvykle takové dítě neví. A nemá cenu to z něj páčit. Šikovný psycholog na to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.1.24 16:29

Moc dekuji vsem, mate pravdu, ze psycholog bude fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
2.1.24 16:30

@jarmila65 jak dokáže prokousnout tričko? a on je v pokoji sám, že tohle stihne udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.1.24 16:34

@Monchichik ano v pokoji byva nekdy sam, muzu poslat fotku tricka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.1.24 16:35

@Monchichik ma velmi ostry jeden zub, spicak