Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tulipán píše:
@Temnástranasíly neni, ucitelka byla. Ted uz je na 8G a davno to nedela
Tak to pardon ![]()
@Temnástranasíly píše:
Tak to pardon
V pohodě.
Ale znát v té době kousáky, ušetřilo by se za pastlky. ![]()
Hele, toto je zase materiál! V jedné diskusi píše, že jí každý den po jídle vypadne zub, tady zase překousnout trička!
![]()
@tulipán píše:
V pohodě.Ale znát v té době kousáky, ušetřilo by se za pastlky.
Kousáky pro mě byly v této diskuzi novinka, ale nějaké gumové ohebné tužky bych mu klidně koupila, psát se s tím nedá, ale na kousání ideální ![]()
Syn si okusoval dlouhe rukavy z nervozity, koupila jsem silikonove kousatko na krk; prodavaji vsemozne barvy a tvary. Omezit cukr a umela barviva.
Ovsem kousani obleceni dalsich lidi, co je maji normalne ulozene ve skrini..to je zvlastni. No ale zacala bych tim, aby si to mohl vybit jinde.
@arinecka píše:
Jakože vleze do skříně, a okouše trička? A svetry, košile atd mu nechutnají? Nezlob se, ale tomu fakt nevěřím.
Mé pěstounské dítě, když k nám přišlo, tak kousalo i druhé, pak se to zlepšilo. U psychiatričky pak vzal bundy, které jsme si tam sundali, sedl si na zem a začal kousat, nešlo to zastavit. Dnes byste mi to nevěřili, je to fajn kluk a nikoho a nic nekouše. Možné je tedy vše.
@jarmila65 píše:
@Monchichik ma velmi ostry jeden zub, spicak
Tak mu ukažte, jak mu budou padat, když to bude dělat.
@Temnástranasíly píše:
Kousáky pro mě byly v této diskuzi novinka, ale nějaké gumové ohebné tužky bych mu klidně koupila, psát se s tím nedá, ale na kousání ideální
Nám psychiatrička doporučila miminkovská kousátka. Děti je kousali až asi do 7 let.
@Aleriga mate kolik roku? Kdyz se vam neco nezda nemusite hned urazet. Ja si ty problemy nevybrala ![]()
@Aleriga píše:
Hele, toto je zase materiál! V jedné diskusi píše, že jí každý den po jídle vypadne zub, tady zase překousnout trička!![]()
Já mám za život docela dost neuvěřitelných zážitků. Jednou jsem jich tu pár napsala a to byla smršť, že si vymýšlím, mám bujnou fantazii, jsem troll, materiál atd. No a proto už nic takového nepíšu, abych tu nemusela čelit takovým odpovědím, jaké tu produkuješ ty.
@Sadman píše:
Takovýho dementa bych si domů nepustil.
Jakože projevy psychické nepohody dítěte je nejlepší ignorovat a ony zmizí?
To není o inteligenci.
@Kasandra159 píše:
Jakože projevy psychické nepohody dítěte je nejlepší ignorovat a ony zmizí?To není o inteligenci.
Já tomu prostě moc nevěřím.
Dobrý den, ahoj, kde máte skříň? Mám chuť na značkové tričko.