Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Sadman píše:
Já tomu prostě moc nevěřím.
Dobrý den, ahoj, kde máte skříň? Mám chuť na značkové tričko.
Ty jsi u prarodičů nevěděl, kde co mají?
@Kasandra159 píše:
Ty jsi u prarodičů nevěděl, kde co mají?
Fakt jsem v sedmi letech neřešil, kde má babka halenky. To jsem hledal leda čokoládku.
@Monchichik píše:
@tulipán Tak vůbec nechápu, proč dítě leze do cizích skříní…to by měl vědět, že se nedělá…a jinak bych ho nenechala vůbec o samotě…
U babičky?
To snad není cizi člověk, ne? Když si vzpomenu, co já jsem dělala u babičky a dědy. Skříně jsme jim se ségrou a sestřenkami prolézaly naprosto běžně, hastrošily se, babičce jsem krámovaly bižuterii a voňavky, s kamarádkami si pak ve škole povídaly, co jsme našli za poklady. Asi jsem vyrůstala v nějaké jiné sociální bublině.
A četli jste další diskuse? Jak Bedovi vylejzá voko? Ale klidně si tu krmte cvoka dál…
Příspěvek upraven 02.01.24 v 21:35
@Kipa22 píše:
Já mám za život docela dost neuvěřitelných zážitků. Jednou jsem jich tu pár napsala a to byla smršť, že si vymýšlím, mám bujnou fantazii, jsem troll, materiál atd. No a proto už nic takového nepíšu, abych tu nemusela čelit takovým odpovědím, jaké tu produkuješ ty.
Při čtení téhle diskuze se mi vybavilo, jak jsme za mých školních let na prvním stupni jedli omítku. Nevím, kdo s tím přišel, ale nejspíš to bylo dost rozšířené v té době, partner nebo stejně staří kamarádi si na to také vzpomínají. O přestávkách jsme nůžkami nebo kružítkem škrábali omítku a pak ji ochutnávali. ![]()
@Aleriga píše:
A četli jste další diskuse? Jak Bedovi vylejzá voko? Ale klidně si tu s krmte cvoka dál…
jj, no, naštěstí už zítra dětem ty prázdniny končí… ![]()
ty diskuse jsou jak od žáka základky…nemyslím že toto je dospělý člověk…
@jarmila65 Tak by seděl u stolu v kuchyni, byl by prostě pod dozorem.
@Hoa Mai No já si teda u babičky lézt do skříně nedovolila…ani mě to nenapadlo.