Přestala chodit na nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přestala chodit na nočník
Zdravím-potřebuju poradit jak na tu naší breberku…
Asi před měsícem jsme začaly trénovat nočník a asi po dvou týdnech chodila krásně a vždycky si řekla včas. Posledních pár dní se stala občas nehoda…1-2× denně. Toho jsem si ani moc nevšímala,ale od včera si neřekne ani jednou. Vyčůrá se jen po spaní,kdy jí posadím hned. Pořád se jí ptám a stále přesvědčivě odpovídá NEE. Je schopná mi odpovědět ne a do 10 vteřin je počůraná. Prostě přestala spolupracovat. Už nevím jak na ní. Kdyby se to před tím nenaučila,tak bych si řekla,že na to prostě ještě není zralá. Poraďte prosím. K plenám se rozhodně vracet nehodlám. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
když se nechceš vracet k plenám a malá ‚nespolupracuje‘ tak ti asi nezbývá nic než utírat louže
Dej jí čas, je ještě celkem malá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vydržet, u nás je to taky jak na houpačce, jeden den krásně chodí a den na to čurá zásadně do tepláků
občas si říkám že na to nemám nervy ale zase za pár dní chodí krásně na nočník bez nehod a já jsem vklidu a spokojená
- Citovat
- Upravit
Já vím,že mi asi nezbývá než vydržet. Ted před spaním si řekla a i se vyčurala,tak uvidíme zítra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám ted podobnej problém
.Celý léto se učila na noční a docela jsme to zvládly,i si pěkně říkala.Vždycky se postavila před nočník a řekla „čuat“ A ted v neděli prostě začala čurat i kadit jedině do tepláků.Vůbec si neřekne.Jsem stejně bezradná jako ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska si už zase začla říkat. 2× se počurala.
Začly jsme zase jásat jako magoři,když se vyčurala do nočníku a vypadá,že zabralo právě tohle. Jako by jí to přestalo bavit,když už to bylo bez naší větší reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, poraďte i me, prosím ![]()
malá ma 2 rocky. Už tak měsíc chodila krásné na nocnik. Začala že dne na den, pak i kakala. Neříkala si, bez plenky měla nocnik, s plenkou ji použila a oznámila, že ma ble. Nyní na nocnik nechce, raději praskne, běhá za mnou, ječí, že chce plenku a na nocnik nejde, kope do něj, hází ho pryč. Rve, že ma bibi a ddrží se za dupku. Přitom kaka normálně, cura dost a také normálně, nemá tam žádné viditelne známky " bibi". Nezbývá než ji dávat i doma zase plenky ale je mi záhadou, co se stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 z ničeho nic? Máme dva rozdílné nocniky a nikdy si nestezovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
@dani24687 z ničeho nic? Máme dva rozdílné nocniky a nikdy si nestezovala.
no protože u nás mi to tak přijde, že to má otlačené a taky nikdy nic neříkal teď tam nechce chodit, taky hádám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC nema trosku zacpu?? u nas to tak bylo, ale stacilo trosku vice ovoce nebo mlecnych vyrobku a bylo po problemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kakon právě, že ona kaka třeba 3 x pak jeden den nic a pak zase normálně.. protože měla teď hodně plenku, tak hovinko měla normální, to vím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC tak v tom pripade jedine, ze by mela opruzeny zadecek a kdyz jde delat potrebu, tak ji to stipe?? nevim, cim ji utiras, ale pokud normalnim wc papirem, tak zkus navlhceny ubrousek, pokud ubrouskem, tak zkus jinou znacku.. a namazat rybilkou. jinak me nic nenapada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kakon nn, když kaka do plinky, tak ji umyju jejím dětským mydelkem, když kakala do nočniku, tak vlhcenkou. Kontrolovala jsem ji právě kakacek i pipinku a nemá to ani trochu zarudle. Ji něco prelitlo přes nos asi. Dneska už mi po velmi dlouhém přemlouvání chodí zase čůrat na nocnik. Jak ma plinku, tak hned rve ble.. to se nedá. 2000 měsíčně jen za pleny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kakon nn, když kaka do plinky, tak ji umyju jejím dětským mydelkem, když kakala do nočniku, tak vlhcenkou. Kontrolovala jsem ji právě kakacek i pipinku a nemá to ani trochu zarudle. Ji něco prelitlo přes nos asi. Dneska už mi po velmi dlouhém přemlouvání chodí zase čůrat na nocnik. Jak ma plinku, tak hned rve ble.. to se nedá. 2000 měsíčně jen za pleny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit