Jak bez plen v zimě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak bez plen v zimě.
Ahoj, ráda bych se zeptala jak dávat čůrat chlapečka v zimě. Máme 21 měsíců a bez problémů chodíme bez plen i venku. Někdy se ale přesto nehoda stana a tak nevím, jak to budu dělat v zimě. Když mu dám plenu tak se mi do ní vyčůrá a pak si myslí, že slipy jsou taky plínky a vyčůrá se klidně doma. Venku, když je zima čůrat nechce a musím chodit do supermárketu a hospod. Jak jste to řešili vy. Za rady děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Robíno byl bez plen od září, v zimě jsem se ještě trochu obávala, aby při případné nehodě neprostydl, ale plínu jsem kvůli tomu nedávala (nebo možná jenom na hory do kombinézy, že jsem mu dala natahovačku). Naštěstí se venku nepočůrával a ke konci zimy našel zálibu ve vyčůrávání díry do sněhu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, záleží, jak často dítě má nehody..
Pokud je to občasná záležitost, tak bych asi plenku nedávala..
Pokud se ale stávají nehody častěji, kdykoliv se dítě zapomene, dala bych takovou tu natahovací(např. z DM), která jde sundat jako spodní prádlo..
Já jsem svým dětem první odplenkovanou zimu nedávala plenku, ale hlavně proto, že jsem se na ně mohla spolehnout..
Představa pročuraného dítěte, které je navíc náchylné na prochlazení, často nemocné, to bych neriskovala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit