Přestala jsem cítit pohyby v 21+6

Anonymní
22.8.25 07:48

Přestala jsem cítit pohyby v 21+6

Dobrý den,

asi od 18-19 týdne cítím každý den pohyby a poslední dny se i dost zpravidelnili a přišlo mi, že mě malej mnohem více kopal než předtím, ovšem dnes už je to 18 hodin, co necítím pohyby… Četla jsem, že se to v tomto týdnu může stát, ale upřímně mě to dost znepokojuje, když jsem ho předtím cítila každý den a i to dost zesilovalo poslední dny. Měla jste to taky někdo takhle prosím? Nechci být hysterka, ale pokud do večera miminko neucítím, tak se chystám zavolat na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1539
22.8.25 07:52

Necekala bych tak dlouho. Zkus si dat neco sladkeho, trochu se treba projit, " zatrast" si rukama s briskem a pokid nic, jela bych ke sve doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.25 07:54

Ahoj, už se prcek ozval? Oni někdy spinkají a nechce se jim. Snad je vše OK?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.25 08:44

Může být otočený… já jsem týdnově podobně, je to druhé dítě, takže podle všech už bych pohyby měla cítit dávno, ale vlastně to ještě nebylo pravidelné nikdy. Myslím, že se mi vždy nějak otočí a schová a pak cítím jen občasné mrsknutí, ale jen když si sednu. Ale zkusila bych si dát třeba kafe, zatřást břichem, pošťouchat…. Držím palce ;)

• Citovat
  • Upravit
10923
22.8.25 08:55
@Anonymní píše: Více

Uz bych na ty pohotovosti byla. Ale ja mela AS, kdyz se mi neco nezdalo, poslechla jsem ozvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11818
22.8.25 09:42

Určitě zavolej svému lékaři a myslím že bude chtít vidět a mimčo zkontroluje. Je pravděpodobné že je jen otočený a kope té jakoby dozadu směrem k páteři kde to nemusíš cítit, ale určitě by bylo dobré se nechat zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.8.25 10:00

Stalo se mi to, někdy kolem 30.tt, a jela jsem tedy k lékařce hned, resp. po několika hodinách, kdy jsem dítě nemohla probrat k pohybu bublinkatým pitím, sladkostí, lehla jsem si na záda, šťouchala do ní.. Bylo všechno v pořádku, ale pro vlastní klid bych šla na kontrolu. Blbě koukat určitě nebudou, vždyť je to v každém doporučení z kontroly, že při potížích ihned. A změna intenzity nebo vymizení pohybů je důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4089
22.8.25 11:04

Sla bych k doktorovi.

Mne se to stalo taky, myslim, ze dva dny jsem nic necitila.
Samozrejme byla byla v poradku. Ja mam placentu vepredu, takze jsem pohyby citila pozde a ne tak intenzivne.

Ale byla jsem rada, ze jsem sla k doktorovi, nespala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
22.8.25 11:27
🙏 🙏 🙏 Držím palce u lékaře, ať je vše v pořádku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
24.8.25 18:44

Tak jak si dopadla? Dozvíme se? Už je to nějaký ten den.. a všichni drží palce, byli by rádi, kdyby věděli, co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 09:19

@Andělka55 omlouvám se, zapomněla jsem dát vědět a vše bylo v pořádku, po napsání příspěvku jsem ho za pár hodin začla cítít :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2505
12.9.25 14:03

Fuu to se mi ulevilo.. taky si takhle v průběhu dne lehám, abych líp cítila změny 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí